Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odvážne svedectvo bývalej pracovníčky pre NASA: Najväčší objav na Mesiaci zámerne utajili

Svedectvo Donny Hareovej znie ako science fiction Zobraziť galériu (2)
Svedectvo Donny Hareovej znie ako science fiction (Zdroj: Thinkstock, Youtube/Abundance of Energy)

WASHINGTON - Počas jedného z lunárnych pristátí na Mesiaci zachytila NASA na našej obežnici niečo neobvyklé. Aby verejnosť nebola v panike, dôkaz musel byť utajený pod krycím názvom Santa Claus, priznala po rokoch žena, ktorá sa teraz stala internetovou hviezdou konšpirátorov.

Nebol to však Santa Claus, ktorého by NASA počas lunárnej misie objavila na Mesiaci, ale tri objekty UFO, o ktorých sa verejnosť nemala nikdy dozvedieť, priznala bývalá pracovníčka spoločnosti Philco Ford Donna Hareová, ku ktorej sa tajná informácia doniesla. Mala údajne prístup k výstupom z fotokomory NASA a dôležité kontakty na zamestnancov. O škandalóznom objave musela však mlčať. Zamestnanci NASA, ktorí by sa o existencii UFO rozhodli hovoriť, riskovali stratu dôchodkov a mali obavy o svoj život, pretože sa im vyhrážali.

Astronaut zverejnil záhadnú FOTO z ISS: Je to jasný dôkaz, že existujú, to by nevidel len slepý!

Donna opísala, že na vlastné oči videla kontroverzné snímky z Mesiaca po tom, ako ich vyvolali v špeciálnej fotokomore. Astronauti podľa bizarného svedectva Donny našli po pristátí na Mesiaci tri objekty UFO a kódovacie slovo pre ne bolo Santa Claus, hovorí Donna a spomína, že fotografie s dôkazom grafici upravili tak, že z nich mimozemské plavidlá jednoducho vymazali. Jeden bezpečnostný zamestnanec bol dokonca prinútený archívne snímky spáliť pod nátlakom ozbrojených mužov.

Odvážne svedectvo bývalej pracovníčky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock)

Donna svojrázne vyhlasuje, že NASA odstránila UFO z tisícok snímok, pretože tak im prikazoval interný protokol. NASA sa však k výpovedi Donny Hareovej, ktorá sa rozhodla prelomiť mlčanie, podľa Express.co.uk nevyjadrila. Existuje tiež podozrenie, že si celú prísne tajnú záhadu vymyslela. Seržant Karl Wolfe, dodáva Daily Mail, ktorý kedysi pracoval pre riaditeľa tajných služieb taktického letectva, však prehlásil, že bol takisto svedkom zámerného vymazávania záhadných anomálií z fotografií na Mesiaci. Jeden z dôstojníkov mu podľa jeho slov dokonca prezradil, že na Mesiaci bola mimozemská základňa, o ktorej sa svet nemal dozvedieť.

Viac o téme: MesiacNASAUFOSanta ClausDonna Hare
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu