Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neuveriteľná spoveď Hitlerovho prasynovca: Rodičia po vojne utiekli na Slovensko!

Romano má byť Hitlerovým potomkom Zobraziť galériu (4)
Romano má byť Hitlerovým potomkom (Zdroj: mopo24.de)

BERLÍN - S ohromujúcou správou prišiel istý šesťdesiatpäťročný Nemec. Tvrdí o sebe, že je priamym príbuzným Adolfa Hitlera, o čom svedčí aj jeho meno. Zaujímavosťou je i to, že jeho rodičia žili dlhé roky na Slovensku a tu vraj aj zomreli.

Hitler síce nemal vlastné deti, no jeho príbuzní áno. Tak sa mohlo stať, že jeho krv prežila do dnešných dní. A podľa jedného Nemca sa tak aj stalo. Romano Lukas Hitler o sebe vyhlasuje, že je jedinou žijúcou osobou na svete, ktorá je priamo pokrvne spojená s človekom zodpovedným za najväčšie zverstvá páchané na ľuďoch. Meno Hitler má uvedené na svojom občianskom preukaze, pase, na bankovom účte i na nájomnej zmluve k domu, v ktorom žije v meste Görlitz.

Neuveriteľná spoveď Hitlerovho prasynovca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: mopo24.de)

"Otec Adolfa Hitlera Alois mal mladšieho brata. Jeho vnuk bol môj otec," povedal Lukas webu Mopo24de. Z jeho slov teda vyplýva, že Hitler bol jeho prastrýko. Romanovi rodičia vraj pred komunistami utiekli z východného Nemecka a zomreli v Bratislave. On bol ako malý chlapec umiestnený v kláštore a neskôr si ho adoptovala jedna poľská rodina. Po rokoch sa vrátil do Nemecka a vyučil sa tu za lodného kormidelníka.

Neuveriteľná spoveď Hitlerovho prasynovca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: romano-lukas.de)

Žiť s menom, ktoré nosil nacistický dikátor, nie je vôbec ľahké. "Ťahá sa to so mnou celý život a spôsobuje mi to kopec problémov. Napríklad som si kvôli tomu dlho nevedel nájsť prácu ," priznal Hitler mladší, ktorý má, súdiac na základe obrazov, ktoré má na stene, tak trochu zvláštny vkus. Visí mu tam totiž nemecká vlajka a pod ňou obraz, na ktorého jednej strane je vyobrazený Hitler, na druhej Angela Merkelová.

Neuveriteľná spoveď Hitlerovho prasynovca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: mopo24.de)

Lukas nemá žiadne deti, a tak je posledným človekom, ktorý nesie meno Hitler. "Po mne už nebude žiadny Hitler. Tak je to správne, hanba sa musí jedného dňa skončiť," dodal.

Tajný život Hitlera: Nacistická pretvárka, ktorá kryla jeho zvrátený život a homosexualitu

História však vraví niečo iné. Podľa oficiálnych prameňov totiž Adolfov otec žiadneho brata nemal. Maria Schicklgruberová mala údajne len jediné dieťa - v roku 1837 sa jej ako štyridsaťdvaročnej narodil Alois, Hitlerov otec. Maria odmietla prezradiť meno jeho otca, tak ho kňaz pokrstil ako Aloisa Schicklgrubera a do kolonky "meno otca" uviedol "nemanželský". Historici uvádzajú dvoch kandidátov. Prvým je Johann Georg Hiedler, ktorého meno bolo na Aloisov rodný list dopísané neskôr, a ktorý bol ako jeho otec akceptovaný aj Treťou ríšou. Druhou možnosťou je Johann Nepomuk Hiedler, Georgov brat, ktorý Aloisa vychovával počas jeho dospievania a pred smrťou mu odkázal značnú časť svojho majetku.

Viac o téme: HitlerRomano lukas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu