Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poburujúca vedecká sexštúdia: Našli sme jasný dôkaz, prečo ženy nemôžu nájsť toho pravého

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Britskí odborníci skúmali sexuálne preferencie stoviek žien, aby dospeli k mimoriadne kontroverznému záveru. Púšťali ženám videá s atraktívnymi ľuďmi oboch pohlaví a čudesný výsledok ich samotných prekvapil.

Ženy podľa vedcov z univerzity v Essexe nie sú heterosexuálne, aj keby si to o sebe celý život mysleli. Keď totiž experti skúmali ich sexuálnu stimuláciu, zistili, že ich priťahovali nielen muži, ale aj ženy. Kým ženy, ktoré samy seba označovali ako homosexuálne, boli oveľa vzrušivejšie pri pohľade na nahé ženské telo, heterosexuálne ženy boli vzrušené pri pohľade na mužov aj ženy zároveň.

Tajný život Hitlera: Nacistická pretvárka, ktorá kryla jeho zvrátený život a homosexualitu

Muži podľa vedcov reagujú oveľa zreteľnejšie, pokiaľ ide o ich preferencie pohlavia. Jednoznačne heterosexuálnych mužov stimuluje pohľad na ženy a naopak, ak sa mužom páčia muži, nezataja to.

Do štúdie bolo zapojených 345 žien. „Aj napriek tomu, že väčšina žien samých seba považuje za heterosexuálky, výskum jasne ukazuje, že keď do hry vstúpi sexuálne vzrušenie, sú bisexuálne alebo homosexuálne, ale nikdy nie heterosexuálne,“ povedal psychológ Gerulf Rieger, ktorý zároveň dodal, že lesbičky nemusia mať mužnejšie správanie, hoci sa môžu obliekať maskulínnejšie. To, ako žena vystupuje na verejnosti, ešte nemusí odhaľovať jej sexuálne preferencie, zhrnul Daily Mail.

Poburujúca vedecká sexštúdia: Našli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: HomosexualitaHeterosexualita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu