Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Takto ešte Kollár nikdy neschytal. Pustila sa doňho dlhoročná známa

Boris Kollár
Boris Kollár (Zdroj: PR)

Toto si dovolí len málokto. Predsedníčka strany Šanca Eva Babitzová prostredníctvom videa na sociálnej sieti oponuje multioteckovi Borisovi Kollárovi a faktami vyvracia jeho nezmysly.

Boris Kollár si servítku pred ústa nikdy nedáva a na sociálnej sieti sa s radosťou vyjadruje aj k pálčivým témam. Naposledy sa takto obul do mainstreamových médií, ktoré podľa jeho názoru zavádzajú pri informovaní o utečencoch a Slovákom vymývajú mozgy.

Kollárove video si všimla aj predsedníčka strany Šanca Eva Babitzová, ktorá sa naň rozhodla reagovať. Na svojom facebookovom profile zverejnila video, ktoré si pozrelo už vyše 36-tisíc ľudí. Bývalá generálna riaditeľka Rádia Expres v ňom vyvracia podnikateľove tvrdenia faktami a upozorňuje, že aj on vlastní mainstremové médium.

Babitzová oponuje napríklad Kollárovej domnienke, že až 90 % utečencov sa nevie uplatniť a nájsť si prácu: “Neviem, z akých zdrojov Boris čerpal, no výskum z mája 2012, ktorý sme našli, hovorí o tom, že v západných krajinách je nezamestnaných 15 - 25 % migrantov.”

Kollár sa poriadne sekol aj pri počte štátnych zamestnancov. Podnikateľ vo svojom videu tvrdí, že je ich na Slovensku až jeden a pol milióna. “V štátnej správe pracuje zhruba 360-tisíc ľudí. Mne sa to tiež zdá veľa, ale nie je to jeden a pol milióna,” s úsmevom ho opravila Babitzová.

Mnohonásobnému oteckovi sa nepáči aj to, že žiadna z doterajších vlád nespustila program na podporu rodín. Predsedníčka Šance ho upozornila, že jej strana pripravila rodičovský balíček, ktorým chce pomôcť pracujúcim rodičom a mladým rodinám.

Strana Šanca, ktorú zaregistrovali v marci, chce vymeniť v riadení štátu politikov za odborníkov a manažérov. Medzi jej lídrov patrí okrem Evy Babitzovej aj poslanec NR SR a neurochirurg Viliam Novotný, odborníčka na dane a účtovníctvo Jarka Lukačovičová, primátor Hriňovej Stanislav Horník a topmanažér Szilárd Both.

 

Neodolala som kamarátsky dodať pár faktov, Boris Kollár :-)

Posted by Eva Babitzová on 9. október 2015

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu