Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manželke sľúbil, že s tým prestane: Google Street View ho nachytal priamo pri čine

Donny s cigaretou v rukách pred domom
Donny s cigaretou v rukách pred domom (Zdroj: Google Street View)

LIVERPOOL - Sľúbil manželke, že prestane so svojím najväčším zlozvykom. A aj prestal, no nie nadlho. Hoci žene stále tvrdil, že už nefajčí, internet má oči všade a usvedčil ho. Lož má jednoducho krátke nohy.

Julie Ridingová má na svojho manžela ťažké srdce. Sľúbil jej totiž, že prestane fajčiť po tom, ako utrpel srdcový infarkt. No Donny svoje slovo nedodržal. Google Street View ho nachytal, ako si poťahuje z cigarety pred svojím domom. Žena je teraz na neho právom nahnevaná.

Manželke sľúbil, že s
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Google Street View)

"Lekár mu jasne kázal, aby prestal fajčiť a jesť nezdravé jedlá, pretože prekonal infarkt. Keď som ale nedávno čistila jeho auto, našla som tam prázdne obaly od sušeniek. Kontrontovala som ho, ale vyhováral sa, že nie sú jeho. Potom sa vyparil z domu a neskôr som sa dozvedela, že v ten deň našim mestom prechádzalo auto spoločnosti Google. Pozrela som si zábery na internete a všetko mi bolo jasné. Zase fajčí," povedala nasrdená Julie denníku Liverpool Echo.

Toto odhalenie žiadnu škandalóznu dohru nemalo. Dnes sa rodina na inkriminovanom zábere už len smeje. "Spal v tú noc na gauči, ale to je asi tak všetko, ako som ho potrestala. Teraz sa na tom už len dobre bavíme," dodala Julie.

Viac o téme: Google Street View
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu