Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Google Street View ponížilo mladíka: VIDEO epizódky, ktorá baví celý internet

Luke sa pokúša dobehnúť Google auto Zobraziť galériu (2)
Luke sa pokúša dobehnúť Google auto (Zdroj: Google Street View)

BIRMINGHAM - Video zachytáva mladého Angličana, ako nezvládol popíjanie v krčme a museli mu pomôcť kamaráti. A navyše si trúfol naháňať auto. Túto epizódku nakrútila služba Google Street View a poriadne tým mladíka strápnila. On teraz tvrdí, že sa zmenil a je z neho iný muž.

Luke Beer sa nechtiac stal senzáciou na sociálnych sieťach. Kolovalo na nich totiž vtipné video sprevádzané znelkou zo Šou Bennyho Hilla, ktoré ho zachytáva veľmi veľmi spoločensky unaveného. Až tak, že ho musia niesť jeho dvaja kumpáni. Lenže v tom čase akurát prechádza Birminghamom auto Google Street View, aby zmapovalo mesto. Keď si to Luke všimne, horko ťažko pozbiera posledné sily a rozbehne sa za ním. Ale "prekvapivo" sa mu vozidlo nepodarí dobehnúť.

Google Street View ponížilo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Google Street View)

 

Manželke sľúbil, že s tým prestane: Google Street View ho nachytal priamo pri čine

Mladík si z tejto príhody zobral ponaučenie a vraj sa zmenil. "Bol to super večer. Mal som síce na druhý deň menšiu opicu, ale ináč to bolo v pohode. Stal sa však zo mňa úplne iný muž. Rád by som sa poďakoval Google za jeho perfektné načasovanie," povedal Luke portálu Birmingham Updates.

Viac o téme: OpilecGoogle Street View
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu