Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Diváci v klube len vypliešťali oči: Mladé Rusky urobili striptíz pre takúto somarinu

Nečakaný striptíz
Nečakaný striptíz (Zdroj: youtube/CEN)

MOSKVA - Keď je niečo zadarmo, slušnosť a sebaúcta idú bokom. Presne to si asi povedali dve mladé Rusky, ktoré sa rozhodli vyhrať iPhone 5 za každú cenu. Vyzliekli sa donaha a pred šokovanými divákmi v klube predviedli striptíz.

Krásna Ruska obmäkčovala policajtov striptízom: Odtiahli jej auto, pozrite, či sa jej to podarilo!

Dámy, z ktorých údajne jedna bola dokonca vydatá, strhli zo seba oblečenie a pred prekvapenými hosťami sa začali vlniť po javisku. Keď sa jedna zo súťažiacich snažila zakrývať svoje ohanbie vyzlečenými nohavičkami, moderátor to bral ako podvod, zobral jej ich a odhodil do davu.

A tak jej neostalo nič iné, iba zahodiť aj zvyšný kúsok hanby a poriadne to roztočiť, lebo vtedy už prišla na pódium konkurentka, ktorá chcela taktiež dať vyniknúť svojim krivkám za sprievodu hudby.

Bizarná tanečná súťaž sa konala v meste Berezniki v strednom Rusku a cenou mal byť údajne iPhone 5. Amatérsky výkon bol nahraný na sociálne siete a treba povedať, že väčšina užívateľov si zo žien uťahovala alebo ich odsudzovala. "Obe dievčatá aj organizátori súťaže sú totálne hlúpi," napísala lena120893.

Viac o téme: StriptízIPhone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu