Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V ruskej dedine havaroval kamión s vodkou: Miestni ju vychľastali, policajti sa odtiaľ nevrátili!

V Rusku sa prevrhol kamión s vodkou
V Rusku sa prevrhol kamión s vodkou (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Nebývalé šťastie postihlo zapadnutú ruskú dedinu Maloje Perekopnoje, ktorá leží na rieke Volga tisíc kilometrov juhovýchodne od Moskvy. Podľa správy servera Vesti sa na štátnej ceste prechádzajúcej obec prevrhol kamión s nákladom 20 000 fliaš vodky. Oslavy vo vsi trvajú už týždeň.

Väčšina fliaš vraj haváriu prežila, ale privolaní dopravní policajti už v okolí nehody nenašli žiadnu. Obyvatelia dediny podľa ruského serveru najprv pribehli na pomoc vodičovi kamiónu, ten ale z miesta nehody utiekol. Keď ho nenašli, začali "zachraňovať" náklad.

Podľa starostu obce "miestni aktivisti vodku evakuovali na bezpečné miesto", pretože auto, ktorému praskla pneumatika, začalo po nehode horieť. Správa o havárii sa bleskom rozšírila do širokého okolia a do malej dediny sa začali schádzať príbuzní a známi, napísal server Vesti.

Maloje Perekopnoje má 600 obyvateľov, ktorí by "s nasadením života" boli schopní skonzumovať celý náklad približne do Vianoc, napísal ruský server. Nehodu a zmiznutie fliaš vodky síce začala vyšetrovať polícia, ale vyslaní kriminalisti sa vraj do svojej centrály v neďalekom Saratove napriek urgenciám zatiaľ nevrátili.

Viac o téme: KamiónVodkaRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu