Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Putinovej milenky pred a po pôrode: Z bacuľky je opať sexi kosť a má aj obrúčku

Vyzerá to, že akoby bola Alina skutočne tehotná. Zobraziť galériu (3)
Vyzerá to, že akoby bola Alina skutočne tehotná. (Zdroj: znak.com, YouTube)

MOSKVA – Údajná milenka ruského prezidenta Vladimira Putina opäť plní internetové fóra. Na sociálnych sieťach sa totiž objavili najnovšie fotky bývalej gymnastky Aliny Kabajevovej (32), ktorá sa na verejnosti ukázala prvýkrát od mája tohto roka. Dôvod je na prvý pohľad jasný, Alina je opäť krásna a štíhla, akoby sa dala konečne dokopy po utajovanom pôrode na švajčiarskej klinike.

Minulú noc sa Alina objavila na spoločenskej akcii v Južnom Osetsku, a to s dokonalou postavou. Práve tá zaujala médiá, nakoľko v máji ešte Alina vystúpila s Alexandrovcami vo veľmi širokých červených šatách, ktoré mali zakryť tehotenské bruško. Ešte skôr tento rok médiá špekulovali o pôrode, konkrétne v marci.

Ak by chcela Alina namietať, že v máji mala iba kilá navyše, na tvári jej to nebolo vidieť ani zďaleka tak, ako na tele.
Zobraziť galériu (3)
Ak by chcela Alina namietať, že v máji mala iba kilá navyše, na tvári jej to nebolo vidieť ani zďaleka tak, ako na tele.  (Zdroj: znak.com, YouTube)

Vtedy sa Putin nejaký čas neobjavoval na verejnosti a novinári tvrdili, že je s milenkou na švajčiarskej klinike, kde si užívajú svoju novonarodenú dcérku. Táto informácia sa ukázala nepravdivá, Kremeľ jeho neprítomnosť ospravedlňoval virózou. Keď sa Alina mihla pred kamerami v máji, všetkým bolo jasné, že neporodila. Teraz je však situácia iná.

Alina, opäť vo forme, dokonca predviedla hosťom pozvaným na slávnostné otvorenie športovej haly aj svoju zlatú obrúčku. „Hostia boli ohromení jej figúrou, teraz má úžasnú postavu, ale aj prsteňom na prstenníku,“ informoval médiá jeden zo zdrojov. Alina nič z toho zatiaľ nekomentovala, rovnako ani Putin nie.

„Každý môže mať svoje malé tajomstvá, aj ja ich mám. So šťastná, že som obklopená láskou. Nemôžem však byť príliš nadšená, aby som nevyplašila svoje šťastie,“ povedala ešte minulý rok počas Olympijských hier v Soči. Jej vzťah s Putinom však trvá od roku 2008, informovali o ňom moskovské noviny.

 

Viac o téme: TehotnáAlina KabajevaPutinova milenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu