Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Stretla muža svojich snov: No potom dôchodkyňa (62) zistila strašnú pravdu o 47 milenkách

Judith a Ovi
Judith a Ovi (Zdroj: reprofoto thesun.co.uk)

LONDÝN - Šesťdesiatdvaročná dôchodkyňa utrpela svoj najväčší životný šok po tom, ako zistila, že pre svojho exotického manžela zďaleka nie je jediná. Okrem nej rozdáva lásku ďalším takmer päťdesiatim ženám! To mohlo znamenať jediné - rozvod.

Judith Stillwellová si myslela, že stretla muža svojich snov, s ktorým prežije zvyšok života. No ako sa ukázalo, každý mal o vzájomnom spolužití úplne inú predstavu, píše portál thesun.co.uk.

Britka sa s Ovim Eliasom spoznala prostredníctvom online zoznamky. Vraj si hneď padli do oka a po trojročnom vzťahu sa v roku 2009 vzali. Afričan sa presťahoval do jej domu v grófstve West Sussex a všetko sa zdalo byť dokonalé. Judith bola zamilovaná ako pubertiačka. "Ovi bol úplne iný ako chlapi, ktorých som dovtedy stretla. Zaujal ma," hovorí.

Stretla muža svojich snov:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: reprofoto thesun.co.uk)

Po svadbe zaplatila obom cestu do Eliasovej rodnej Kene, aby dostala požehnanie od jeho rodiny. Bývali v jednej schátralej izbe s ostatnými príbuznými. Stillwellovú tak dojala ťažká životná situácia rodiny jej milého, že im venovala tisíce libier na to, aby si mohli do domu zaviesť vodu a elektrinu. To, čo nasledovalo potom, už nieslo jasné znaky sobášneho podvodu. Ovi povedal manželke, že kupuje nehnuteľnosť v Dubaji a potrebuje, aby mu zaplatila letenky a dala peniaze na zálohu.

Vdova si cez internet našla princa z rozprávky: Milencovi z Afriky poslala všetky úspory

Vo februári bývalá učiteľka na základnej škole zistila, že Oviho návštevy arabských emirátov nemajú s obchodom nič spoločné. V počítači totiž našla detaily elektronickej letenky, ktorej cieľom však nebol Dubaj, ale Austrália. Elias, ktorý tvrdí, že má 62 rokov, sa bránil, že k protinožcom letel so svojím obchodným partnerom. No o tri týždne neskôr dostala pracovníčka miestnej farnosti email od ženy z Austrálie, ktorá Oviho volala "Steve". Povedala, že v jeho emailovom konte našla zoznam ďalších niekoľko desiatok žien z celého sveta, s ktorými udržiaval pravidelný kontakt.

"Našla zoznam 47 žien, vrátane nás, pričom niektoré aj kontaktovala. Niektoré sú z USA, ďalšia z Tasmánie či z Filipín. Zrejme ich všetky spoznal na internetovej zoznamke a vďaka vymyslenému príbehu o nehnuteľnosti v Dubaji mu platili jeho výjazdy po celom svete. S kažou ženou vždy ostal niekoľko týždňov a potom sa presunul k ďalšej," pokračuje matka dvoch dospelých detí a babka jedného vnúčaťa. "Myslela som, že som stretla spriaznenú dušu, že máme skutočný vzťah. Ale realita je taká, že Oviho, alebo ako sa volá, živobytím boli ženy ako ja," dodala Stillwellová, ktorá neverníka samozrejme opustila. V danej veci kontaktovala aj políciu, no tá má vraj zviazané ruky.

Viac o téme: Sobášny podvodník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu