Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Muž strávil noc v klube s expriateľkou: Keď zbadal na druhý deň post na Facebooku, skoro ho porazilo

(Zdroj: FB)

LONDÝN - Nie je veľmi múdre stretávať sa so svojou bývalou priateľkou, keď ste si už našli novú. Určite existujú dobré dôvody, pre ktoré ste sa rozišli a netreba sa vracať zbytočne do minulosti, ak to znamená, že si môžete pokaziť aj sľubnú budúcnosť. Svoje o tom určite vie aj muž, ktorý porušil nepísané pravidlo a navyše ho v klube s jeho ex vyfotografovali a snímku zverejnili na sociálnej sieti. Keď to chlapík uvidel, začal sa boj s časom o jej odstránenie skôr, ako na to momentálna frajerka príde.

Stretla muža svojich snov: No potom dôchodkyňa (62) zistila strašnú pravdu o 47 milenkách

Muž by si pravdepodobne zo svojej noci strávenej v klube so svojou bývalou priateľkou nič nerobil, keby majiteľ podniku na facebookovej stránke nezverejnil fotografiu inkriminovanej dvojice. Medzi 130 inými snímkami z akcie sa nachádzal očividný dôkaz, ktorý mohol narobiť s mužovým súčasným vzťahom doslova paseku.

Chlapíka v tej chvíli zachvátila panika a snažil sa všetko napraviť. V zúfalstve napísal majiteľovi klubu a prosil ho, aby snímku vymazal skôr, než na to jeho frajerka príde. To však bolo iba vodou na mlyn pre majiteľa, ktorý si neodpustil podvodníka trochu vytrápiť.

Mužovi zo žartu odpísal, že tak urobí iba v prípade, ak mu zaplatí 10-tisíc libier a k tomu priloží aj vrecúško cukríkov Haribo. Potom odstráni záber z galérie. Napokon sa síce všetko zaobišlo bez peňazí aj sladkostí, ale majiteľ sa rozhodol aspoň pre inú životnú lekciu. Fotografický dôkaz síce stiahol, ale nahradil ho screenom ich konverzácie. Úplne všetko sa teda klamárovi neprepieklo.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu