Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kelly (†34) si chcela dať zväčšiť zadok: Za krásou šla stovky kilometrov, živá sa nevrátila

Kelly Mayhewová Zobraziť galériu (2)
Kelly Mayhewová (Zdroj: FB/Kelly Mayhew)

NEW YORK - Kelly Mayhewová zomrela v júni tohto roka po tom, čo si bola dať vpichnúť silikónovú injekciu do svojho tela. Túžba po väčšom zadku a ilegálnom implantáte sa jej stala osudnou. Zo suterénu vzdialeného od jej domova stovky kilometrov už nevyšla živá. Úrady teraz oznámili, že jej smrť kvalifikujú ako vraždu.

Strašidelná smrť tanečnice (†20): Do zadku si dala pichnúť silikón a potom to prišlo...!

Kelly Mayhewová so svojou matkou odšoférovala viac ako 600 km zo Suitlandu v Marylande do Queensu v New Yorku, aby podstúpila operáciu na zväčšenie zadku. Zákrok realizovala plastická chirurgička bez licencie a žena počas neho zomrela.

"Príčinou smrti je systémová embólia spôsobená následkom vpichnutia silikónovej injekcie do zadku," povedala hovorkyňa patológie Julie Bolcerová pre Daily News. "Jej smrť je vražda," dodala.

Kelly (†34) si chcela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Kelly Mayhew)

Operácia zadku sa stala populárnou medzi ženami túžiacimi vyzerať ako Kim Kardashian či Nicki Minaj. Kellyina matka Latrice uviedla, že "lekárka" po podaní injekcie spanikárila, pretože jej dcéra prestala dýchať a z miesta činu ušla na sivom SUV.

Prvú pomoc podala Kelly jej matka, ktorá privolala aj záchranku. Hoci sa ju pokúsili oživiť, v nemocnici bola žena prehlásená za mŕtvu. Polícia po podozrivej lekárke stále pátra.

Viac o téme: Kelly Mayhewová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu