Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Zarytá feministka zverejňuje nahé SELFIE: Zarastená všade, aj tam, kde je to fakt nechutné

Feministka Molly je hrdá na svoje ochlpenie Zobraziť galériu (2)
Feministka Molly je hrdá na svoje ochlpenie (Zdroj: Instagram, Twitter)

NEW YORK - Táto mladá Američanka má veľmi podivnú záľubu - rada zverejňuje svoje nudistické selfie fotky. Každý má inú predstavu o kráse a estetike a tá jej je naozaj veľmi osobitá. Nechala sa totiž zarásť a to tak intenzívne, že pri pohľade na jej pupok si určite kdekto pomyslí, že sa pozerá na muža.

Bloggerka vystupujúca pod prezývkou Molly Soda sa rada fotí nahá. Selfie snímky už nejaký čas zhromažďuje vo svojom mobile a teraz sa rozhodla, že ich zverejní, aby sa, ako hovorí, "mohla pohnúť ďalej". "Telefón, počítač aj svoju hlavu mám plnú textov a fotografií, tak som sa ich rozhodla zbaviť, aby som mohla ísť ďalej," povedala.

Pri pohľade na ne je každému jasné, že Molly nie je len taká obyčajná dievčina. Pozornosť púta hneď, ako sa na ňu pozriete, je len veľmi ťažké ju prehliadnuť. Jej hanbaté fotky sú vraj oslavou ženského tela. A treba dodať, že so všetkým, čo k tomu patrí, vrátane ochlpenia pod pazuchami, v okolí pupku, aj tam dole.

Zarytá feministka zverejňuje nahé
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram, Twitter)

"Napísalo mi mnoho dievčat s tým, ako im moje ochlpenie na bruchu pomohlo zvýšiť ich vlastné sebavedomie. To je to, čo ma zaujíma. Nie, či ma považujú muži za atraktívnu," poznamenala zarytá feministka z New Yorku.

Viac o téme: Selfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu