Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nevyvrátiteľný DÔKAZ o existencii mimozemšťanov: Uniesli manželov, tí nakreslili mapu ich domova

Hillovci a mapa, ktorá má zobrazovať domov mimozemšťanov Zobraziť galériu (5)
Hillovci a mapa, ktorá má zobrazovať domov mimozemšťanov (Zdroj: Beyond Belief Archive)

LONDÝN - Manželia z anglického grófstva pred viac ako polstoročím tvrdili, že ich uniesli mimozemšťania. Ba čo viac, nakreslili hviezdnu mapu, ktorá označuje domov mimozemskej civilizácie. Experti ich slovám neverili, no teraz svoj názor prehodnotili a pripustili, že k tomu mohlo naozaj dôjsť.

19. septembra 1961 sa navždy zmenil život Betty a Barneyho Hillovcov z Portsmouthu. Tvrdia, že boli unesení mimozemšťanmi. Svoje slová vedeli podložiť aj dôkazom, no vedci ho v tej dobe zniesli zo stola. Teraz sa situácia zmenila.

 

FOTO Bývalý lešenár maľuje po únose mimozemšťanmi: Pozrite sa, čo nám chcú povedať

Pred 51 rokmi sa nad domom manželov údajne vznášalo oválne plavidlo. Potom zbadali skupinu humanoidných bytostí, ktoré sa na nich pozerali z okna kozmickej lode. Poslednú vec, na ktorú si spomínajú, bolo, že tajomné stvorenia stáli uprostred cesty a blokovali ich. Nasledujúce tri hodiny majú úplný výpadok, vôbec si nespomínajú, čo sa dialo.

Nevyvrátiteľný DÔKAZ o existencii
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Beyond Belief Archive)

Betty krátko pred svojou smrťou v roku 2004 o osudnej noci prehovorila. "Vzali nás na palubu, mňa strčili do jednej miestnosti, Barneyho do druhej. Toho, ktorý nás testoval, sme volali Examiner (Vyšetrovateľ). Posadil ma na stoličku a skontroloval moje oči, uši, nos a hrdlo. Potom ma položil na stôl a povedal, že chce skontrolovať môj nervový systém. Pichol mi do pupku ihlu, ale veľmi ma to bolelo, tak prestal. Barneyho testovali rovnako, akurát s tým rozdielom, že u neho sa zaujímali o štruktúru kostí," povedala v rozhovore, ktorý až doteraz nebol odvysielaný.

Angličanka si spomína aj na rozhovor, ktorý viedla s Lídrom. Pýtala sa ho, odkiaľ mimozemšťania pochádzajú. "Viem, že nie ste z našej planéty, tak odkiaľ ste? On mi ukázal hviezdnu mapu s vyznačením, odkiaľ prišli." Betty neskôr v hypnóze nakreslila mapu, ktorú tvorilo dvanásť významných hviezd prepojených čiarami, a troma menšími, ktoré dokopy vytvárali trojuholník. Hviezdy spojené pevnými čiarami symbolizovali obchodné cesty, zatiaľ čo tie poprepájané prerušovanými čiarami sa na cestovanie využívali menej.

Nevyvrátiteľný DÔKAZ o existencii
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Beyond Belief Archive)

Astrológovia v tom čase mapu zmietli zo stola so slovami, že zobrazená konštelácia sa nepodobala žiadnej známej formácii hviezd na oblohe. No dnes je všetko inak. Pripustili, že mapa sa môže zakladať na reálnej skutočnosti. Štatistik David Saunders, ktorý pracoval na projekte Condon UFO, vyhlásil, že načrtnúť na skici tak neobvyklé zoskupenie hviezd okolo dvojhviezdy Zeta Recituli je štatisticky veľmi nepravdepodobné, a že Betty má tým pádom podľa neho pravdu. Iba samotní mimozemšťania jej podľa neho mohli poskytnúť takéto informácie.

Celú udalosť okrem mapy zahaľuje viacero záhad. Šaty, ktoré mala Betty vtedy na sebe, boli potrhané a špinavé od podivného ružového prášku, ktorý, ako sa neskôr zistilo, nemal organický pôvod. Na kapote auta Hillovcov sa taktiež našli koncentrické kruhy (majúce spoločný stred, pozn. red.), pri ktoré keď umiestnili kompas, začal sa nekontrolovateľne točiť. Dvojica po údajnom únose začala trpieť hroznými nočnými morami a príznakmi silného stresu. Barneymu bolo tak zle, že musel vyhľadať lekársku pomoc. Oboch vyšetril psychiater Benjamin Simon. V hypnóze si manželia jasne spomenuli na všetky detaily sa mu podarilo zistiť, čo sa presne v tú noc dialo. Barney navyše na sedení nakreslil jeho únoscov, čo sa doteraz považuje za prvý známy obraz mimozemšťanov.

Nevyvrátiteľný DÔKAZ o existencii
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Beyond Belief Archive)

Nevyvrátiteľný DÔKAZ o existencii
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Beyond Belief Archive)

Zomrel 25. februára 1969 vo veku 46 rokov na mozgové krvácanie. Betty verila, že to bolo čiastočne spôsobené desivým zážitkom z únosu. Ona zomrela 17. októbra 2004.

Viac o téme: únosMimozemšťaniaBettyHillBarney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu