Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na Mesiaci má byť tajná základňa: Ženu uniesli jašteri a každú noc znásilňovali

Niara Terela Isleyová
Niara Terela Isleyová (Zdroj: FB)

WASHINGTON - Seriál Akty X bol plný nevyriešených záhad okolo únosov mimozemšťanmi, ale neišlo o úplne vymyslené scenáre. Po svete sa totiž naozaj nachádza množstvo osôb, ktoré tvrdia, že sa dostali do kontaktu s cudzincami a tí ich častokrát uniesli na svoju kozmickú loď alebo dokonca domovskú planétu. Jednou z nich je aj bývalá zamestnankyňa amerického letectva, ktorá má s nimi vraj neblahé skúsenosti.

Nevyvrátiteľný DÔKAZ o existencii mimozemšťanov: Uniesli manželov, tí nakreslili mapu ich domova

Niara Terela Isleyová pracovala ako radarová technička pre letectvo Spojených štátov amerických, keď ju uniesli akýsi jašteričí muži na Mesiac, kde ju sexuálne zneužívali a nútili do ťažkej manuálnej práce.

Je jednou zo svedkýň citovaných portálom Alien UFO Sightings o tom, že na Mesiaci existuje tajná americká základňa, ktorej vládnu plazy a ľudia sú využívaní ako erotické pomôcky.

Isleyová verí, že jej myseľ bola zmanipulovaná po hrozných udalostiach v roku 1980, ktoré popísala aj vo svojej knihe, ale k otrasným spomienkam sa jej podarilo dopátrať sa pomocou hypnózy.

"Kŕmili ma veľmi zle, počas dňa som tvrdo pracovala, niekedy som obsluhovala istý druh elektronického zariadenia na kopanie alebo vykonávala inú fyzicky náročnú manuálnu prácu, ako je zdvíhanie a ukladanie krabíc. Najhoršie zo všetkého bolo, že ma cez noc využívali na sex, muž za mužom."

Čo bolo v škatuliach, nevedela povedať.

Viac o téme: Niara Terela Isleyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu