Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šokujúce VIDEO krutého otca: Pri hrách v bazéne utopil svoju nevlastnú dcérku (†3)

Tento muž utopil svoju nevlastnú dcéru. Zobraziť galériu (2)
Tento muž utopil svoju nevlastnú dcéru. (Zdroj: Profimedia)

MORELIA – Neskutočnú krutosť musel v srdci skrývať muž, ktorému sa podarilo utopiť svoju trojročnú nevlastnú dcéru. Opakovane ju počas dovolenky hádzal do hotelového bazéna, až sa vysilené dievčatko utopilo. Všetko zachytili hotelové kamery, muža už obvinili a vzali do väzby. Nikto nechápe, ako mohol statný muž na videu nechať dieťa prosiť o pomoc bez toho, že by za ním skočil do bazéna.

Skutočne otrasné zábery ukazujú, že nevlastný otec dievčatka (†3) sa rozhodol, zrejme veľmi svojským spôsobom, naučiť dieťa udržať sa nad hladinou, aj keď nevedelo plávať. Opakovanie ju z okraja bazéna hádzal do vody, väčšinou skočil za ňou, aby jej pomohol vynoriť sa, no nakoniec dieťa nútil, aby sa samé dostalo k okraju. Matka medzitým spala v izbe.

Tento muž utopil svoju
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Na konci hodí dievča do vody aj oblečené, vytiahne ju, potom ju vyzlečie a opäť hodí do bazéna. Keďže je sám oblečený a zrejme sa nechce namočiť, tak k jej prosiacim rúčkami hodí len záchranné koleso. Bolo však už neskoro, v nemocnici, kam dieťa urýchlene odviezli, už iba konštatovali smrť utopením. Polícia muža zadržala, mexické noviny Quadratin News zverejnili zábery z hotelových kamier.

UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Viac o téme: Nevlastný otecUtopené dieťaDovolenka v Mexiku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu