Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sarah (29) si chcela vyliečiť ekzém bielidlom: Pri kúpeli si spálila 98 percent tela!

Sarah pred a po kúpeli Zobraziť galériu (3)
Sarah pred a po kúpeli (Zdroj: facebook, fundrazr.com)

SYDNEY - Mladá Austrálčanka Sarah Coleová skončila s popáleninami na 98 percent tela po tom, čo jej odborník údajne poradil, aby si do kúpeľa pridala bielidlo. Tento zázračný recept jej mal pomôcť vyriešiť problém s kožným ekzémom. Namiesto toho jej zničil život.

Slovák pil "zázračný" elixír, ktorý si namiešal vďaka internetu: Teraz záhadne zomrel

Sarah sa na pokraj smrti dostala po tom, čo si doma v Dapto, južne od Sydney, do vodného kúpeľa pridala šálku bielidla. Tento spôsob jej odporúčal odborník na kožné ochorenia, ktorého navštívila.

"Spomínam si, ako som mu povedala "v žiadnom prípade si do kúpeľa nedám bielidlo, bude to šialene páliť", ale povedal mne a mojej mamičke "nie, nie, musíte to skúsiť," opísala žena s tým, že nečakala, že by jej niekto kvalifikovaný mohol tak zle poradiť.

Sarah (29) si chcela
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook, fundrazr.com)

Počas kúpania cítila jemné bodanie, ale až o dva dni neskôr u nej prepukla triaška a nedokázala chodiť, ani hovoriť. Partner Ricky ju odviezol do nemocnice, kde sa jej zdravotný stav natoľko zhoršil, že sa jej rodičia pomaly začali pripravovať na pohreb.

Matka troch detí strávila dva týždne na jednotke intenzívnej starostlivosti a potom ju previezli na popáleninové oddelenie. Hoci sa fyzicky už zotavila, stále má emocionálne a psychické problémy.

"Som zjazvená od hlavy až k päte, mám množstvo hrozných jaziev, ktoré sa snažím riešiť," povedala Sarah.

Rodinný priateľ jej vytvoril profil na on-line stránke, kde sa ľudia navzájom finančne podporujú, aby jej pomohol pokryť niektoré z nákladov na zdravotnú starostlivosť, ktoré určite nebudú malé.

Sarah (29) si chcela
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook, fundrazr.com)

Viac o téme: BielidloSarah Cole
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu