Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dvojica si užila počas koncertu orál: Mastná pokuta a výhovorky o pomoci s močením

Simon Murphy a Lisanne Becková
Simon Murphy a Lisanne Becková (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Oddávanie sa sexuálnym hrám na verejnosti nie je v Londýne lacnou záležitosťou, zvlášť ak ide o sex orálny. Presvedčil sa o tom pár štyridsiatnikov, ktorý si túto zábavku doprial vlani pri koncerte v Hyde Parku. Sudca za to previnilcom včera udelil pokutu po 1000 librách (1400 eur), ktorú musia zaplatiť do 13. novembra, inak pôjdu na 21 dní za mreže, napísala agentúra AFP.

FOTO Dvojica našla "úžasný" spôsob, ako si užiť sex za bieleho dňa: Pri rieke a pred dieťaťom

Pohoršujúceho správania sa 47-ročná Lisanne Becková a jej 48-ročný priateľ Simon Murphy, obaja z južného Walesu, dopustili vlani v septembri počas koncertu speváčky Palomy Faithovej. Jeden z návštevníkov ich vyvádzanie nakrútil na mobilný telefón, takže porota aj vďaka výpovediam niekoľkých ďalších očitých svedkov, vrátane policajta, ktorý bol mimo službu, dospela počas dvojdňového pojednávania k jednoznačnému verdiktu - vinní.

Pár zo Swansea sa však dušuje, že si nie je vedomý toho, že by sa dopustil niečoho nevhodného. Servírka Becková pripustila, že v inkriminovanej dobe bola podnapitá, ale poprela, že by sa správala nejako nemravne v zmysle sexuálnej aktivity, vrátane orálneho sexu. Vraj len chcela partnerovi pomôcť s močením.

Aj záhradník Murphy sa cíti úplne nevinný. Na súde podľa spravodajskej stanice BBC síce nevypovedal, ale pri výsluchu na polícii uviedol, že si nebol úplne vedomý toho, že by sa dialo niečo nepatričné.

Viac o téme: KoncertOrálny sexPokuta Hyde Park
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu