Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Berlusconi predáva honosnú vilu, kde sa pretŕčal s holými ženami: Tento skvost za 500 miliónov

Berlusconi sa vo svojich vilách oddával sexu. Doteraz čelí afére s neplnoletou Ruby. Zobraziť galériu (2)
Berlusconi sa vo svojich vilách oddával sexu. Doteraz čelí afére s neplnoletou Ruby. (Zdroj: nick pisa, sita)

RÍM - Saudskoarabská kráľovská rodina má zrejme záujem o vilu niekdajšieho talianskeho premiéra Silvia Berlusconiho. Denník Corriere della Sera napísal, že mediálny magnát za ňu požaduje 500 miliónov eur. Ide o luxusný komplex stavieb, ktorý sa nazýva Villa Certosa a rozprestiera sa na Sardínii na niekoľkých tisícoch metrov štvorcových. Má 30 miestností, amfiteáter, umelú sopku, sedem bazénov, jaskyňu, tenisové kurty a stodvadsať hektárový park so vzácnymi rastlinami.

Prvé FOTO Berlusconiho sály na bunga-bunga: Tu sa mali odohrávať sexorgie s prostitútkami!

Vila sa nachádza na časti sardínskeho pobreží Costa Smeralda, čo je jedna z najdrahších lokalít v Európe. Práve sem za Berlusconim prichádzali politici ako je Tony Blair, George Bush alebo Vladimir Putin. Tu sa tiež miliardár nechával fotografovať po boku obnažených mladých žien. V roku 2008 strávil český expremiér Mirek Topolánek vo vile súkromnú dovolenku. Snímky, na ktorých sa objavil nahý, prvýkrát zverejnil v júni 2009 španielsky denník El País.

Villa Certosa
Zobraziť galériu (2)
Villa Certosa  (Zdroj: profimedia.sk)

Taliansky denník napísal, že osemdesiatročný Berlusconi minulý týždeň päť hodín sprevádzal svojím sídlom následníka saudskoarabského trónu princa Muhammada bin Najífa Sauda. O predaji sa ale špekulovalo už pred šiestimi rokmi. Vtedy sa hovorilo o 450 miliónoch eur a za najnádejnejšieho záujemcu bol označovaný vládca emirátu Abú Zabí chalifa bin Zájd Nahaján.

Agentúra AFP pripomína, že klan Saudov má o Európu záujem. Tento rok chcel panovník kráľ Salmán stráviť asi mesiac na juhu Francúzska vo vile vo Vallauris, ale nadmerné bezpečnostné opatrenia vyvolali vo Francúzsku ostrú kritiku. Po dobu pobytu mala byť uzavretá verejná pláž pri vile kráľa, ktorý prišiel so sprievodom tisícov ľudí. Panovník nakoniec pobyt predčasne ukončil a odišiel do Maroka.

Viac o téme: PredajVilaSilvio BerlusconiSardíniaBunga-bunga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu