Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jedinečný zázrak prírody: Sestry dvojičky čakajú dvojičky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

SALT LAKE CITY - Narodenie dvojčiat sa zdá byť v istej rodine v americkom štáte Utah tou najbežnejšou vecou na svete. Jednovaječné dvojčatá Kerri Bunkerová a Kelli Wallová očakávajú totiž na jar budúceho roka s odstupom dvoch týždňov narodenie svojho druhého páru dvojčiat.

"Je to jedinečný príbeh. Vždy som cítila ako moja sestra a pociťujem zvláštne puto," povedala Kerri Bunkerová stanici KSL v Salt Lake City. "Druhýkrát mať dvojčatá je jednoducho neopísateľné," vyhlásila jej sestra Kelli. 

Obe sestry už porodili dvojčatá po umelom oplodnení. Keď Kelli v júni na svoje prekvapenie zistila, že je prirodzenou cestou znova tehotná a opäť čaká dvojčatá, dala si tehotenský test urobiť aj jej sestra. Výsledok bol rovnaký. Kerrin lekár v jej prípade pritom prakticky vylúčil oplodnenie prirodzeným spôsobom. 

Medzi oboma sestrami, ktoré učia na rovnakej škole v meste Lindon, však jeden rozdiel predsa len je: Kerri má ďalšie dieťa, dcéru, ktorá prišla na svet - takpovediac mimo poradia - pred dvoma rokmi.

Viac o téme: DvojičkyTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu