Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hnusný nález v detských obrúskoch: Batoľa chcelo mŕtvolku zjesť!

Ako sa mohla dostať dnu?! Zobraziť galériu (2)
Ako sa mohla dostať dnu?! (Zdroj: Profimedia, Facebook/Leanne Phelps)

NORWICH - Otrasný nález v detských obrúskoch vydesil 31-ročnú matku natoľko, že svoj objav okamžite zverejnila. Nechápala, ako sa tá príšerná mŕtva vec mohla dostať dnu!

Mŕtvu myš v detských obrúskoch našla Leanne Phelps večer, keď si zotierala z tváre make-up, siahla do vrecka s vlhčenými utierkami a vykríkla od hrôzy. V návale paniky hodila balíček na zem, ale jej 14-mesačný syn Carter sa ho v tom momente pokúsil zodvihnúť zo zeme a myš dokonca aj zjesť!

V potravinách predávali živé zvieratko: Chlpaté čudo na FOTO bolo zabalené spolu s chlebom!

„Zotierala som si pred spaním make-up a utierala oči. Išla som vytiahnuť ďalší obrúsok, ale uvidela som dnu niečo tmavé. Vzápätí som si uvedomila, čo to bolo a hodila som balíček na podlahu,“ spomína na strašidelný zážitok matka dvoch detí.

Podozrivou bola aj mačka

Keď sa so svojím prekvapením zdôverila blízkym ľuďom, niekoho z nich napadlo, či nemohla myš v balíčku nechať mačka, ktorá s nimi žije v byte. Ale Leanne je presvedčená, že mačka by nedokázala otvoriť balíček a pod vrstvu obrúskov vložiť myš. Navyše, Leanne balíčky vždy starostlivo uzatvárala a nenašla žiadnu dieru. Podľa nej neexistuje iné vysvetlenie, ako to, že myš sa dnu dostala už v továrni.

Mama kúpila detské obrúsky v miestnom obchode, ale po incidente sa dožadovala vysvetlenia výrobcu. „Som typická žena. Mám fóbiu z pavúkov, myší, zo všetkého podobného a toto bolo hrozné. Zakaždým, keď vymieňam plienky synovi, vyťahujem obrúsky a utieram ho, myslím na to, čo v nich nájdem nabudúce,“ povedala podľa portálu Express.co.uk rozhorčená Leanne Phelps. Hovorca spoločnosti celý prípad komentoval slovami ľútosti a prisľúbil, že firma prešetrí, ako sa myš do balenia mohla dostať.

Hnusný nález v detských
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia, Facebook/Leanne Phelps)

 

Viac o téme: MyšDetské obrúsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu