Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO, ktoré pobúri: Bohatý mladík šňupe kokaín v metre, budete žasnúť nad reakciou polície

Osborne si dáva kokaín
Osborne si dáva kokaín (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Idete metrom a pred vami mladík šňupe kokaín, ktorý vám ešte aj ponúkne. Tom Osborne je rozmaznaný a vyrastal v luxuse. Hoci drogoval priamo pred ľuďmi a v prostriedku mestskej hromadnej dopravy, nič sa mu nestane.

Mladého Brita (23) zachytili v londýnskom metre na kameru ako ťahá do seba kokaín. Incident sa stal ešte minulý mesiac, kedy ho polícia zaistila. Teraz je však známe, že žiadny postih nebude, informuje britský portál mirror.co.uk. Video sa stalo virálom, ľudia ho masívne zdieľali.

V zjavne uvoľnenej nálade mal povedať cestujúcim: "Nechcem byť za k****a, len to mám jednoducho rád." Keď sa však šokovaní cestujúci od neho vzdialili, vzápätí ich oslovil s ponukou. "Chlapci, keď chcete aj vy, tam na podlahe ešte niečo zostalo," dodal mladík.

Pozrite si drzého mladíka

Osborne navštevoval vysokú školu Eastbourne College, za ktorú sa ročne platí 30 tisíc libier. Svedkovia, ktorí s ním cestovali, priznali, že ich ponúkal drogami. No polícia sa nechystá zasiahnuť. "V tomto momente polícia nezačne žiadne ďalšie vyšetrovanie proti 23-ročnému mužovi, ktorého zaistili kvôli podozreniu z drogového deliktu," povedala portálu britská polícia.

Osborne pracuje ako zamestnanec americkej firmy BMC Group. Zdá sa, že mladík má dobré známosti. Firma stroho komentovala, že nebude tolerovať žiadne priestupky voči morálnemu kódexu firmy, no stručnejšia nebola.

Viac o téme: DrogaKokaín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu