Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

V kostole mal natočiť zázrak: VIDEO, ako sa Panna Mária začala modliť na omši

Panna Mária vraj otvára ústami Zobraziť galériu (2)
Panna Mária vraj otvára ústami (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Ohromení veriaci chodia v húfoch do kostola v austrálskom štáte Nový Južný Wales, aby na vlastné oči uvideli záhadný úkaz, nad ktorým si lámu hlavu aj skeptici. Dych im vyráža obraz, na ktorom je vyobrazená Panna Mária, a ktorá vraj hýbe ústami počas modlitby.

Stovky kresťanov sa ženú do kostola St. Charbels Church v Sydney, aby sa stali svedkami zázraku. Tamojší obraz Panny Márie totiž hovorí. Či skôr len otvára ústa a odrieka modlitbu spolu s veriacimi.

St Charbels Church sa nachádza na predmestí Sydney
Zobraziť galériu (2)
St Charbels Church sa nachádza na predmestí Sydney  (Zdroj: YouTube)

Tento úkaz sa podarilo natočiť na kameru minulú nedeľu počas bohuslužby. Zábery zachytávajú prítomných ľudí, ako sa modlia Otče náš, no po chvíli je zrejmé, že viac, ako samotná modlitba, ich zaujalo niečo iné. Všimli si, že matka Ježiša Krista vyobrazená na maľbe pohybuje počas čítania z Biblie ústami.

 

Tajomné znamenie z neba: Socha Panny Márie v Svätej zemi začala plakať

Autor videa, George Akary, verí že je to zázrak a podelil sa s ním na Facebooku. "Len aby som objasnil, toto sa stalo počas omše a na jej konci, keď sme sa modlili ruženec. Podišiel som k oltáru, aby som to nahral," vysvetlil.

Niektorí skeptici video poriadne skritizovali a tvrdia, že ide len o hru svetla v kombinácii s pohybom kamery. Iní len nechápavo krútia hlavami a priznali, že by mohlo ísť o niečo medzi nebom a zemou. A George súhlasí. "Svetlo v tomto prípade nehrá žiadnu úlohu, pretože som to videl za rôznych svetelných podmienok."

Viac o téme: ZázrakAustráliaPanna Mária
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu