Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Panna Mária sa zjavila tisícovému davu počas omše: Záhadné FOTO mysterióznej postavy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

LONDÝN - Paranormálni vedci momentálne skúmajú záhadnú fotografiu, o ktorej sa predpokladá, že zobrazuje zjavenie Panny Márie pred amfiteátrom plným veriacich. Pozoruhodný záber ukazuje postavu matky Ježiša Krista otočenú smerom k ľuďom a ožiarenú akýmsi tajomným zdrojom svetla.

V kostole mal natočiť zázrak: VIDEO, ako sa Panna Mária začala modliť na omši

Záber bol urobený počas omše slúženej vysoko postaveným katolíckym kňazom, ktorý tvrdil, že prijíma správy od samotnej Madonny. Avšak postava Panny Márie je nápadne biela na rozdiel od nažltlého svetla za ňou.

 

Did this photographer capture the Virgin Mary?The mysterious being appeared amid a crowd of thousands at a mass held by a Catholic priest...

Posted by Daily Express on 7. január 2016

Osoba, ktorá poslala zábery do organizácie zaoberajúcej sa skúmaním UFO a paranormálnych javov, neprezradila svoju identitu. Zaslala iba snímku s tým, že pôvodný obraz bol odfotografovaný v roku 1994 pri večeradle vedenom talianskym kňazom Stefanom Gobbim v amfiteátri Santa Fe v Novom Mexiku.

Zdroj neposkytol žiadne ďalšie informácie, iba záhadne uviedol, že fotografiu mu dal istý cudzinec, ktorý tiež zostal v anonymite. Vzhľadom na jej mimoriadnu povahu sa ju však rozhodol zaslať vyšetrovateľom, aby zistili pravdu.

Podľa portálu express.co.uk otec Gobbi zomrel vo veku 80 rokov 29. júna 2011, ale viac ako tri desaťročia vykonával po svete večeradlá zasvätené Panne Márii.

Viac o téme: Panna Mária
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu