Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Je to UFO zamaskované za mrak? VIDEO ukazuje veľmi podivnú udalosť na oblohe!

Čo by to mohlo byť?
Čo by to mohlo byť? (Zdroj: YouTube)

PHILADELPHIA - Muž zo Severnej Philadelphie údajne zachytil absolútny, nezvratný dôkaz, že mimozemšťania sú všade okolo nás, a to dokonca prestrojení za mraky. Hector Garcia tvrdí, že blikajúci mrak sa vznášal pred jeho oknom a potom odletel ako kozmická loď. Samozrejme, fanúšikovia UFO teraz veria, že je to buď vesmírny koráb, alebo nejaký druh zvláštnej bytosti.

NASA klame celý svet, skrývali tri lode mimozemšťanov: Toto VIDEO z ISS má byť dôkazom!

"Pri pohľade z môjho okna som dnes ráno uvidel oblak, ktorý zostupoval z neba s trblietavými svetlami v ňom. Pohyboval sa veľmi divne, tak som vytiahol môj telefón," povedal Garcia.

Nigel Watson, autor príručky o UFO, sa vyjadril, že už videl veľa videí s neidentifikovanými lietajúcimi objektmi, ale všetky sú buď príliš dobré, aby to bola pravda, alebo objekty sú tak ďaleko, že sa nedá zistiť, o čo ide.

"V tomto prípade... by to mohlo byť šikovné CGI alebo hoax, alebo by to mohla byť zriedkavá forma meteorologického javu. Určite to vyzerá veľmi "mimozemsky," uviedol Watson a dodal, že pre fanúšikov konšpirácii by to mohol byť aj "neviditeľný " dron, alebo nejaká forma priesvitného organického subjektu, ktorý žije v nebi.

Viac o téme: OblakMrakMimozemšťaniaZáhadaUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu