Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ufológovia majú dôkaz o mimozemskej materskej lodi: FOTO NASA hovorí za všetko

Biely objekt na snímke má dokazovať materskú loď mimozemšťanov
Biely objekt na snímke má dokazovať materskú loď mimozemšťanov (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Ufológovia v pozore! Tvrdia, že objavili mimozemskú materskú loď z dôveryhodného dôkazu - snímky Slnka od NASA. Nadšencov vzrušujú podobné úkazy, no je to tento raz skutočne ufo?

Ufológovia sa odvolávajú na snímok Slnka od NASA, ktorý urobilo Solárne a helisférické observatórium 15. júla tohto roka, informuje ruská stanica RT. Na ňom je vidieť biely objekt, ktorý by mal mať rozlohu 216 kilometrov štvorcových, čo je veľkosť amerického štátu Idaho.

Pozrite si VIDEO

Zachytávaniu podobných úkazov sa venuje aj stránka UFO Sightings Daily. "Toto Ufo je úžasné! Vždy, keď sa pýtam NASA na UFO, vždy ma ignorujú. Nikdy mi neodpovedali na otázky týkajúce sa ufónov poblíž nášho Slnka," tvrdia na stránke, prípomína RT.

Rovnako citujú aj očitého svedka, ktorý mal objekt zahliadnuť. "To, že NASA toto ignoruje je urážka ľudskej inteligencie. Keď uverejňujú dáta alebo snímky, musia počítať s tým, že lovci UFO nájdu anomálie a budú ich šíriť."

Či išlo o naozajstné UFO alebo iba falošný poplach sa nedozvieme. Čo však vieme už dnes, že lovcovia UFO s tým pravdepodobne nikdy neprestanú.

Viac o téme: SlnkoUfoMaterská loď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu