Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Úvod leta ako z rozprávky, v Hre o Niké vyhrala 78 900 eur!

Hra o Niké
Hra o Niké (Zdroj: Nike)

Začiatok tohto leta si bude pani Eva (57) z Prešova ešte dlho pamätať. HRA O NIKÉ sa jej postarala o parádne chvíle. Vďaka pravidelnému kupovaniu žrebov si zo štúdia odniesla neskutočných 78 900 eur! A takáto suma už dokáže riadne zmeniť život.

Tomu sa povie neuveriteľné šťastie! Keď pred dvoma týždňami vytiahli žreb pani Evy z bubna, ešte netušila, že si okrem točenia Miliónovým kolesom zahrá i štúdiovú hru. Do nej sa dostala ako posledná z postupujúcich. A to všetko len vďaka tomu, že Prešovčanka verí v šťastie a žreby kupuje pravidelne.  „Vždy, keď idem do obchodu, si nejaký kúpim. Čiže každý, alebo každý druhý deň. Veď predavačka mi už hovorila, že by som si zaslúžila vyhrať," hovorí s úsmevom Eva.

Ako sa jej výhra rodila? Najskôr nahrala v štúdiovej hre krásnych 3 900 eur a na záver zatočila Miliónovým kolesom. Šťastie ju neopustilo ani v tejto rozhodujúcej chvíli a loptička sa zastavila na sume 75 000 eur! V tom, ako naloží s výhrou, má Prešovčanka jasno. Jej snom je dovolenka v Paríži. Taktiež treba kúpiť nové auto, keďže staré už dosluhuje. A samozrejme, nezabúda ani na svoju rodinu: „Mám tri deti a troch vnukov. Každá korunka poteší, určite z výhry porozdávam aj im."

Na otázku, či ju v HRE O NIKÉ ešte uvidíme, s úsmevom dodala: „No, možno že áno." Sami sme zvedaví, keďže hra beží nepretržite aj počas leta a šťastná výherkyňa plánuje kupovať žreby i naďalej.

- reklamná správa -

Viac o téme: Niké
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu