Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Čo to, preboha, je? Žena si vytiahla z nohy ohavného votrelca!

Parazit usadený v nohe.
Parazit usadený v nohe. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Chcelo to niekoľko pokusov, kým sa žene podarilo odstrániť zo svojho tela nežiadúceho votrelca, ktorý sa jej zahniezdil v nohe a nemal v úmysle to vzdať bez boja. Zábery z amatérskej "operácie" sú len pre silné žalúdky.

Kráska (†20) zomrela krátko po svadbe: Najkrajší deň v živote a potom jej niečo zožralo mozog!

Žena sa asi rozhodla, že pre budúce generácie zachová moment, kedy si z nohy vytiahne bizarne vyzerajúceho parazita a video zverejnila na YouTube. Na záberoch vidno, ako tvora podobného chraste zachytí pinzetou a chce ho vytiahnuť z kože, ale parazit je zakliesnený trochu hlbšie, ako sa spočiatku zdá, a tak musí urobiť niekoľko pokusov, kým sa jej ho podarí vybrať.

Celý proces trvá približne minútu a neidentifikovaný parazit končí v umývadle. V ženinej nohe zostane po ňom malá diera. Video s názvom: "Odstránenie monštra... niečo z mojej nohy" bolo nahrané na YouTube Shannon Shieldsovou 18. júna. Nie všetci sú zo záberov práve nadšení, ale tí, čo ich dokázali dopozerať až do konca, žene k úspechu poblahoželali.

"Konečne je to vonku," napísal povzbudivo jeden z komentujúcich. "Hurá, dobre, že si to urobila," dodal ďalší. Niektorým je však ľúto, že sa "pacientka" nesnažila zistiť, o akého parazita vlastne išlo, a tak nechala divákov v nevedomosti.

Viac o téme: Parazit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu