Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Ron je pre pivo v práci v podmienke: No, keby jeho šéf poznal pravdu, to by bol masaker!

Vyzerá to ako pivo, no nie je to pivo. Zobraziť galériu (2)
Vyzerá to ako pivo, no nie je to pivo. (Zdroj: imgur)

LONDÝN - Práca v službách pre zákazníkov býva asi poriadne náročná, keď si zamestnanci musia nosiť do kancelárie pivo. Aspoň to by si pomyslel skoro každý, kto by zbadal plechovku pod stolom jedného z nich. Jeho zamestnávateľ ale nemal veľa pochopenia a muž dostal napomenutie za alkohol na pracovisku. Keby však mal muž dosť guráže a ukázal, čo sa v plechovke naozaj skrýva, reakcia jeho nadriadeného mohla byť úplne iná. Oveľa šokujúcejšia.

Prečítajte si aj: VIDEO Ako prísť o prácu za 10 sekúnd: Pozrite si, čo spravil zamestnanec s debnami piva!

Ron si pod svojím stolom zabudol plechovku piva, čo si všimol jeho kolega a problém bol na svete. Šéfom sa asi jeho počínanie natoľko nepáčilo, že ho potrestali disciplinárnym konaním a dostal sa do podmienky. Keby si však otvoril ústa a nehanbil sa, možno by všetko dopadlo inak.

Na fotografiách pridaných na stránke Imgur je dobre vidno, že to, čo zdá byť plechovkou piva, je vlastne sexuálnou pomôckou. Teda ak Ronov zamestnávateľ nemá vo firemným stanovách uvedené, že na pracovisku je zakázaná aj umelá hračka, tak by mal v podstate vyhrané. Je však pochopiteľné, že by sa mu asi dostalo výsmechu a navyše aj hanby.

Ron sa teda vyhováral, že mu pivo poslal jeho dedko z Číny a on naň úplne zabudol. To ale šéfovi nestačilo a teraz má na krku skúšobnú dobu. Internetoví užívatelia si myslia, že mal byť väčší hrdina a ukázať, čo plechovka naozaj skrýva. To, či ju stihol v kancelárii aj použiť, ale radšej nechajme na fantáziu.

FOTO Ron je pre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgur)

 

Viac o téme: PivoSexuálna pomôcka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu