Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Líder skupiny Limp Bizkit: Aké tajomstvo už roky stráži pred fanúšikmi?

Fred Durst
Fred Durst (Zdroj: SITA)

SAN DIEGO - Líder americkej kapely Limp Bizkit Fred Durst a umelecká maskérka Kseniya Beryazina sa zosobášili. Svadba sa konala ešte v roku 2012 v San Diegu v sídle, ktoré vlastní Ron Burkle.

Spevák potvrdil informáciu portálu TMZ.com a dodal, že o sobáši doteraz verejne nerozprával, keďže si myslel, že sa o ňom ľudia aj tak dozvedia. Radostnú správu pritom prezradila minulý týždeň samotná manželka 44-ročného muzikanta fotografovi spomínaného portálu vo West Hollywoode. Ako neskôr uviedla, chcela mu dať tému, o ktorej "sa bude rozprávať".

Limp Bizkit vznikli v roku 1994. Na konte majú šesť štúdiových albumov a množstvo vlastných hitov ako napríklad Nookie, Take A Look Around, Rollin', Boiler či My Way, ale i niekoľko coververzií - Faith od Georgea Michaela, Behind Blue Eyes od The Who alebo Bittersweet Home, ktorá je mixom hitu Bitter Sweet Symphony už nefungujúcej britskej kapely The Verve a skladby Home Sweet Home od Mötley Crüe. Na celom svete dosiaľ predali viac ako 40 miliónov kópií nahrávok. Formáciu tvoria okrem Dursta aj Sam Rivers (basgitara, vokály), John Otto (bicie) a Wes Borland (gitara, vokály). 

Skupina, ktorá 9. júna vystúpi v bratislavskej Aegon Aréne Národného tenisového centra (NTC), plánuje tento rok vydať očakávanú siedmu štúdiovku Stampede Of The Disco Elephants. Durst bol v minulosti ženatý s Esther Nazarov.

Viac o téme: Fred Durst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu