Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

FOTO Neľudský čin smetiara: Zraneného psíka omotal šnúrou a hodil do auta s lisom!

Smetiar hodil psa do lisu.
Smetiar hodil psa do lisu. (Zdroj: Porto do Urubui)

RIO DE JANEIRO - Tisíce pobúrených reakcií na brazílskom internete vyvolalo zverejnenie fotografií činu smetiara z jedného malého mesta, ktorý brutálne ukončil život pouličného psa. Zranené zviera vraj najprv prenasledoval smetiarskym vozidlom, potom ho chytil a vhodil do auta s lisom odpadu. Mestské služby ho po vlne kritiky prepustili a teraz muža vyšetruje polícia, napísal denník The Daily Telegraph.

Prečítajte si aj: Moderátor urobil v štúdiu niečo príšerné: Milovníci zvierat mu do smrti neodpustia!

Podľa svedkov sa tridsaťpäťročný vodič smetiarskeho auta v severobrazilskom meste Presidente Figueiredo najprv rozbehol za psom, ktorého vraj naháňal aj na chodníku. Potom vydesené zranené zviera omotal šnúrou a pred zrakmi kolegov vhodil dovnútra vozidla vybaveného lisom odpadu.

Udalosť však vyfotil jeden z miestnych obyvateľov a v Brazílii známa moderátorka Xuxa, ktorej facebookový profil sledujú milióny Brazílčanov, fotky s odsudzujúcim komentárom umiestnila na internet, čo vyvolalo okamžitý poprask. Starosta mesta Neilson da Cruz vzápätí oznámil, že bol smetiar prepustený a firma zberajúca odpad dostane pokutu.

 

 

Esse cachorrinho, que atravessava a rua, sem mexer com ninguém, teve as patas quebradas, ainda agonizando a dor foi...

Posted by Xuxa on 29. máj 2015

 

Miestny policajný náčelník Valnei Silva potom uviedol, že muža obvinili z týrania zvierat a bude vyšetrovaný na slobode. Podľa Silvu sa pri výsluchu obhajoval slovami, že zranené zviera trpelo a muselo by byť aj tak utratené, preto mu poskytol úľavu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu