Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík sa opil na rozlúčke so slobodou a zobudil sa o 300 km ďalej: Toto je jeho neuveriteľná cesta!

Jordan sa po pijatike ocitol v inej krajine
Jordan sa po pijatike ocitol v inej krajine (Zdroj: reprofoto daily mail)

LONDÝN - Nejedna rozlúčka so slobodou sa skončila tak bizarne, že na ňu jej aktéri budú spomínať do konca života. Istý mladík z Anglicka takú zažil na vlastnej koži. Jeden deň oslavoval v Nemecku, druhý deň sa zobudil vo Švajčiarsku. Skoro ho porazilo.

Tridsaťtriročný Jordan Adams sa vybral so švagrom a kamarátmi na jeho rozlúčku so slobodou. Ako to už ale býva v takýchto prípadoch zvykom, skončilo to veľkou pitkou. Po tom, ako partia odišla z klubu, opitý Jordan sa oddelil od zvyšku skupiny a vybral sa vlastným smerom. Do hotela sa chcel odviezť taxíkom, no keďže si nepamätal jeho názov, nebolo to možné, hoci sa nachádzal len necelý kilometer ďalej.


Brit sa v Barcelone lúčil so slobodou a záhadne zmizol

Dotackal sa preto na autobusovú stanicu a ľahol si do otvoreného batožinového kufra jedného autobusu. Čo spravil, si naplno uvedomil, až keď sa zobudil na druhý deň ráno. Zistil totiž, že sa nechal odviezť až do Švajčiarska. Navyše bez peňazí, pasu i mobilného telefónu. "Zobudil som sa na to, ako na mňa vrieska vodič. Najprv som nechápal, o čo mu ide, ale keď som zbadal švajčiarsku vlajku, bolo mi všetko jasné," povedal Jordan denníku The Sun.

Angličan mal ale šťastie v nešťastí. Tamojší policajti mali totiž pre jeho prekérnu situáciu pochopenie a pomohli mu dostať sa do vlaku smerujúceho naspäť do Nemecka. Tam už na neho čakali kamaráti, aby mohli neskôr odletieť spolu do rodnej Británie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu