Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Ľudia v úžase: Vo vnútri vesmírneho múzea lietalo svetielkujúce UFO!

Čo to môže byť?
Čo to môže byť? (Zdroj: YouTube/US Space Walk of Fame)

FLORIDA - Na nevysvetliteľné lietajúce objekty na oblohe sme si už zvykli. Občas sa na sociálnych sieťach a videoportáloch objaví ďalší záhadný záznam a ľudia meditujú nad tým, o čo by mohlo ísť. Nezvyčajnejší úkaz, ale nakrútili vo vesmírnou múzeu na Floride, kde sa takýto podivuhodný jav odohral v interiéri.

Prečítajte si aj : Minister už ďalej nedokázal mlčať: Vlády vám taja mimozemšťanov, žijú medzi nami!

Trblietavú guľu zaznamenali kamery dvakrát v priebehu niekoľkých sekúnd. Miestnosť, kde sa UFO objavilo, je venovaná kozmickým programom Gemini a Mercury. Tajomné zábery svetielkujúceho telesa urobené tento mesiac, stále neboli objasnené.

Charlie Mars, prezident US Space Walk of Fame Museum, povedal pre WKMG News: "Nedokážeme to vysvetliť". Rovnako tak ani ľudia, ktorí sem vesmírne artefakty priniesli. Niektorí už ani nie sú na tomto svete.

Jednou z možných odpovedí je, že ide o obrovský chumáč prachu, ale zodpovedný pracovník múzea sa vyjadril, že klimatizačné jednotky boli v tom čase vypnuté.

Prezidenta múzea však takáto záhada nijako neznepokojuje. "Sme radi, že existuje niečo nevysvetliteľné, dáva nám to šancu interakcie medzi sebou a hovoriť o tom, čo by to mohlo byť," vysvetlil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu