Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

V Rusku je možné všetko: Dokazujú tieto zábery, že je Mesiac vlastne mimozemská loď?!

Mesiac na oblohe sa začal pohybovať.
Mesiac na oblohe sa začal pohybovať. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Na internete sa objavilo záhadné video, ktoré sa po zverejnení dostalo okamžite do centra pozornosti. Nočné zábery totiž ukazujú Mesiac, ako sa zrazu začne nevyspytateľne pohybovať po oblohe, až sa z nej úplne vytratí. Niektorých divákov to viedlo k myšlienke, že mesačná guľa je vlastne cudzia kozmická loď.

Pozrite si aj: FOTO Nad Bratislavou sa vznášali zvláštne objekty: Pozrite si prekrásne nebeské divadlo!

Na bizarnom zázname je vidno Mesiac, ktorý najprv len pokojne spočíva na temnej oblohe, až príde k nečakanému javu. Náhle sa začne pohybovať, zmenšovať a akoby vytrácať spred očí prizerajúcich sa.

Nadšenci UFO po zhliadnutí videa hneď prišli s domnienkou, že Mesiac bola vlastne kozmická loď pilotovaná mimozemšťanmi. "Objekt sa pohybuje príliš rýchlo na Mesiac a mení svoju žiaru," napísali na UFO Daily.

Ale zatiaľ čo niektorí diváci sú zaujatí tajomným UFO, iní samozrejme rýchlo označili tento kameramanský výtvor za falzifikát. "Je zrejmé, že sa pozerajú do prázdna a Mesiac bol pridaný neskôr. Všimnite si tiež, že sú to mladí chalani, pravdepodobne všetci priatelia a Mesiac sa pohybuje v peknej tmavej oblasti bez akýchkoľvek prekážok," uviedol jeden z užívateľov na YouTube.

Pohybujúci sa Mesiac údajne natočili v noci z 30. na 31. mája na oblohe nad ruským mestom Krasnodar.

Viac o téme: MesiacUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu