Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladík randil so 17 priateľkami: Nakoniec mu na to prišli, a toto je výsledok!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

HUNAN - Mnohoženstvo je síce vo väčšine krajín zakázané, ale mať viacero priateliek naraz je už skôr otázkou morálky konkrétneho jedinca. Istý čínsky mladík však asi nemal žiadne výčitky svedomia, keď dokázal vodiť za nos až 17 dievčat a žien. Lož mala ale napokon predsa len krátke nohy a milovníka nielenže zatkli, ale aj obvinili z podvodu. Prišlo k tomu za naozaj bizarných okolností.

Yuan to mal celkom pekne zariadené, ale iba do chvíle, kým sa nestal účastníkom nehody. Pri jeho nemocničnej posteli sa totiž postupne stretlo 17 žien vo veku medzi 20 a 40 rokmi a nestačili sa čudovať, že všetky majú status jeho priateľky.

"Bola som s ním rok a pol. Po správe, že bol pri nehode, plakala som tak veľa, že mi už neostali žiadne slzy. Mala som naozaj strach, keď som počula, že je v nemocnici. Ale keď som zrazu uvidela objavovať sa stále viac a viac krásnych dievčat, už som viac nemohla plakať," povedala Xiao Li.

Ženy boli od zlosti bez seba, keď zistili, že chodia s rovnakým mužom a vytvorili on-line chatovaciu skupinu, "alianciu pomsty", kde si zdieľali podrobnosti o ich vzťahu s Yuanom. Jedna zo žien s ním mala dokonca dieťa.

"Už máme spolu syna. Čo mám robiť teraz? Už ho viac neľúbim, ale milujem svojho syna," uviedla ďalšia priateľka Wang Fang.

Xiao Ting sa zase zverila, že si myslela, že Yuan jej "Pán pravý ' a už začala plánovať aj ich svadbu.

Podľa South China Morning Post ženy odhalili, že od niektorých si pýtal peniaze - niekedy išlo o veľké sumy každý mesiac. Jedna priateľka ho finančne podporovala deväť rokov. Yuana obvinili z podvodu a ak neskončí za mrežami, bude si musieť asi nájsť iný zdroj príjmov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu