Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajná zbraň proti ruským gay námorníkom v ponorkách: Morzeovkou im sľubujú lepší život!

(Zdroj: YouTube)

ŠTOKHOLM - Švédi vytiahli proti Rusom so špeciálnou zbraňou. Rozhodli sa tak odpovedať na časté návštevy ruských ponoriek vo švédskych vodách. Tamojší aktivisti vyrobili neónový podvodný ochranný systém. Ten v tvare geja víta ruské ponorky.

"Keď si gej, tadiaľto," hlási neónový nápis na prístroji. Ten spustia pod more, aby ruským ponorkám ukázal, kadiaľ majú ísť. Tento systém "spievajúceho námorníka" vymysleli švédski aktivisti.

V angličtine a ruštine vysiela morzeovkou správy, ktoré obsahujú pozdrav "Vitajte vo Švédsku, Gejovia od roku 1944". Tento rok si aktivisti nevybrali náhodne. V roku 1944 legalizovali vo Švédsku homosexualitu, v Rusku sa, naopak, takéto prejavy potláčajú.

V minulom roku sa už stalo, že Švédi museli alarmovať dvesto vojakov, vrtuľníky a lode. Mali totiž podozrenie, že sa v ich vodách blízko Štokholmu nachádza ruská ponorka. "Švédska mierová arbitrážna spoločnosť uviedla, že "spievajúci námorník" je súčasťou príspevku k pokračujúcej diskusii o rozvoji vojenských prostriedkov.

Nejde o vtip, pozrite si VIDEO

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu