Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Unikátne odhalenie: Zverejnili nikdy predtým nevidené FOTO mimozemšťana!

Takto mal vyzerať mimozemšťan z Roswellu Zobraziť galériu (2)
Takto mal vyzerať mimozemšťan z Roswellu (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - V stredu boli zverejnené netrpezlivo očakávané zábery mimozemšťana, ktorý mal pred viac ako šesťdesiatimi rokmi stroskotať v americkom Roswelle. Žeby sa tak konečne podarilo rozlúsknuť záhadu spájanú so známou oblasťou 51?

Mnohí ľudia s napätím očakávali odhalenie tzv. Roswellských záberov, dúfajúc, že sa konečne dozvedia pravdu o tom, aké aktivity vlastne prebiehajú v Oblasti 51. Nadšenci UFO totiž veria, že americká vláda na tomto území v roku 1947 našla stroskotanú mimozemskú loď s mimozemšťanom vo vnútri.

Snímky zachytené na filme Kodachrome zverejnil tím pod vedením doktora Edgara Mitchella, astronauta, ktorý v roku 1971 letel v rámci misie Apollo 14 do kozmu a ako šiesty človek na svete sa poprechádzal po Mesiaci. Zobrazujú údajné pozostatky mimozemšťana, na ktorého počas hľadania ropy narazil geológ Bernerd A. Ray.

Unikátne odhalenie: Zverejnili nikdy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)


Kozmonaut tvrdí, že na vlastné oči videl trojmetrového mimozemšťana


Fotky sú vraj zaručene pravé, i keď aj teraz sa ozvali hlasy, ktoré to spochybňujú. "Snímky sme skúmali a zistili sme, že sú pravé a originálne. Veda sa oklamať nedá, určite pochádzajú z roku 1947," uviedol Anthony Baraglia. "Tento humanoid nie je zdeformovaný človek, ani múmia, ani žiadna atrapa, opica a dokonca ani mŕtvy znetvorený vojak. Táto bytosť rozhodne nepochádza zo Zeme," doplnil jeho kolega.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu