Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Je to duch alebo UFO? Rabín zverejnil záhadné VIDEO z ukrajinskej synagógy!

Čo to je?
Čo to je? (Zdroj: YouTube)

ZÁPOROŽIE - Podľa židovského rabína sa v záporožskej synagóge odohrala veľmi čudná vec. Asi okolo štvrtej hodiny ráno sa na parkovisku začalo vznášať jasné biele svetlo veľkosti futbalovej lopty a po 20 sekundách jednoducho zmizlo. O svoj zážitok sa rozhodol podeliť aj s ostatnými a video nahral na sociálnu sieť.

Prečítajte si aj: Minister už ďalej nedokázal mlčať: Vlády vám taja mimozemšťanov, žijú medzi nami!

Michael Oishie zverejnil zábery z priemyselnej kamery umiestnenej v novo postavenej synagóge na juhovýchode Ukrajiny. "Podivné veci sa diali v synagóge okolo štvrtej hodiny ráno," uviedol rabín, ktorý pochádza z Izraela.

Jeho priatelia na príspevok rýchlo reagovali a začali sa pod ním hromadiť komentáre typu: "Bláznivé". Iní však hľadali aj vysvetlenie, ktorým podľa jedného z nich môže byť, že do kamery niekto mieril infračervenou baterkou. Ďalší sa domnieval, že by mohlo o ísť o guľový blesk.

"Pôsobí to na mňa, ako čosi paranormálne. Ale prečo by duchovia alebo mimozemšťania navštívili toto miesto, nemám tušenie," dodala istá žena.

Novo postavená synagóga a židovské komunitné centrum sa stali minulý rok terčom útokov násilníkov, ktorí do nich hádzali Molotovove kokteily.

 

Viac o téme: SynagógaUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu