Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Zábava v člne sa mohla zmeniť na nočnú moru: Ľudia takmer prišli o hlavy!

Zábava sa takmer zmenila na drámu.
Zábava sa takmer zmenila na drámu. (Zdroj: YouTube)

GOYA - Záznam z podujatia, ktoré sa uskotočnilo minulý víkend v argentínskom meste Goya, je dôkazom toho, že aj keď idete s člnom na vodu, nemusí vám hroziť najväčšie nebezpečenstvo v tom, že sa utopíte. Presvedčili sa o tom aj traja muži, ktorí mohli byť pri horšej zhode okolností o "hlavy kratší".

Video, ktoré urobil jeden z členov posádky člna, ukazuje zábery z pretekov. Rýchly stroj, sčerená hladina a traja chlapi, ktorí sa dobre bavia. To však len do chvíle, keď sa k ním začne približovať vrtuľové lietadlo, ktoré je tak nízko, že to vyzerá, že do nich narazí. Nakoniec však pilot zvládne manéver a o fúz ich minie. Určite im v tej chvíli nebolo všetko jedno, po prelete počuť smiech, aj výdych úľavy.

Muži sa zúčastnili rybárskeho festivalu, ktorého súčasťou je aj množstvo súťaží a letecká šou. Tentokrát mali šťastie, ale pilot bol buď naozaj obrovský profesionál, ktorý vedel, čo robí, alebo kaskadér, ktorý hazardoval nielen so svojím životom. Ak išlo o nejaký technický problém, v tom prípade to zvládol bravúrne.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu