Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nočná mora každého človeka rozlúštená: Toto hovoria sny o zuboch, zďaleka nič dobré!

Sny o zuboch neveštia nič dobé Zobraziť galériu (4)
Sny o zuboch neveštia nič dobé (Zdroj: Thinkstock.com)

PARÍŽ - Najrôznejšie sny o zuboch sú dosť rozšírené a traumatizujúce. Zuby sú významným indikátorom nášho zdravia, sú symbolom mladosti a vitality. Keď sa vám zdá, že ste o zuby prišli, nie je to veľmi dobré znamenie, píše francúzsky denník Le Figaro vo svojej prílohe Madame. Tu je niekoľko možných výkladov snov o zuboch.

Keď sa človeku sníva, že mu vypadli zuby, je to často známkou istej straty vitality. Nie ste vo forme alebo ste znepokojení. Môže to taktiež znamenať, že sa necítite v bezpečí, že máte úzkosť, strach a bojíte sa urobiť významné rozhodnutia. Strata zubov vo sne môže znamenať aj to, že ste vo svojom živote prišli o niečo podstatné. Keď je vypadávanie zubov sprevádzané krvácaním, znamená to stratu niekoho blízkeho či náhle ukončené priateľstvo. Keď zuby vo sne vypadávajú v dôsledku poranenia alebo pádu, naznačuje to, že ste neuspeli v dosiahnutí cieľov, ktoré ste si stanovili.

Ak sú vypadávajúce zuby pokazené, môže to znamenať, že sa netešíte príliš dobrému zdraviu. K výkladu tohto druhu snov je nevyhnutné zvážiť aktuálnu situáciu. Strata zubov môže naznačovať, že pociťujete ostych či hanbu. Alebo to indikuje zmeny, či už pozitívne alebo negatívne, a nový začiatok, ktorý sa nezaobíde bez ťažkostí. Ak ste vo sne bezzubý, vyjadruje to vašu neschopnosť dosiahnuť vytýčené ciele.

Nočná mora každého človeka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Thinkstock.com)

Keď máte vo sne pokazené zuby, zvyčajne sa vydesíte, či to tak nie je aj v skutočnosti. Sny o pokazených zuboch vyjadrujú znepokojenie. Keď vám vo sne niekto dáva chrup do poriadku, znamená to, že potrebujete pomoc. Ak ju prijmete, potom podvedome súhlasíte, že na sebe musíte pracovať. Ak sa zuby lámu, pretože sú príliš krehké, znamená to citovú krehkosť. Pokazené zuby vyjadrujú neúspech, situáciu, ktorá sa zhoršuje, a ktorú nedokážete zvládnuť.

Nočná mora každého človeka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Thinkstock.com)

Ak máte vo sne krivé zuby alebo narastené tak, že vám bránia správne vyslovovať, znamená to, že neviete dosiahnuť to, aby vám druhí načúvali či rozumeli, či dokonca že sa neodvažujete nejako sa vyjadriť.

Nočná mora každého človeka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Thinkstock.com)

Žlté zuby sú známkou starostí a stresu, ktorý narúša váš pokoj. Keď si vo sne čistíte zuby, tak bojujete o to, aby ste sa niečomu ubránili. Veľmi pekné či zlaté zuby vo sne ukazujú na bohatstvo, falošné zuby znamenajú, že ste nedokázali niekoho odhadnúť. Snívanie o mliečnych zuboch vypovedá o tom, že sa na niečo necítite dosť zrelí, ale že by ste takí chceli byť. Ak vo sne škrípete zubami, môžete sa obávať sklamania v priateľovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu