Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Minister už ďalej nedokázal mlčať: Vlády vám taja mimozemšťanov, žijú medzi nami!

Paul Hellyer opísal, ako vyzerajú mimozemšťania!
Paul Hellyer opísal, ako vyzerajú mimozemšťania! (Zdroj: Youtube/RT, Ferris)

OTTAWA - Niekdajší kanadský minister obrany Paul Hellyer (91) už nedokázal ďalej mlčať a v televíznom vysielaní vyzval svetových politických lídrov, aby verejnosti odhalili tajné súbory. Podľa jeho slov navštevujú mimozemšťania našu planétu už tisíce rokov a mnohí z nich žijú medzi nami. Je však veľmi ťažké ich rozoznať!

Hellyer v televíznom vysielaní priznal, že vlády pred nami taja prítomnosť cudzincov. Najmocnejších svetových vodcov pobáda, aby tajné informácie o UFO odokryli. Jedného dňa sa podľa Hellyera budú ľudia dožadovať pravdy: „Pán prezident alebo pán minister, chceme pravdu a chceme ju teraz, pretože to ovplyvňuje naše životy,“ myslí si bývalý minister obrany z rokov 1963 až 1967.

Najznámejšia ufologička o paranormálnych stretnutiach: Slováci pozorujú UFO až 170-krát ročne!

Paul Hellyer sa k svojej viere v mimozemskú civilizáciu priznal verejne už v roku 2005 a stal sa tak prvým vysoko postaveným politikom, ktorý tak urobil, uvádza Daily Mail. Zároveň je presvedčený, že mimozemšťania navštevujú Zem už tisíce rokov, žijú medzi nami, ale snažia sa byť čo najviac nenápadní. „Trávime príliš veľa času bojom medzi sebou, míňame príliš veľa peňazí na vojenské výdavky, ale nemáme dosť na to, aby sme nakŕmili chudobných a postarali sa o bezdomovcov a chudobných,“ zdôraznil.

Existuje 80 druhov mimozemšťanov

Svoje vyhlásenie uskutočnil Hellyer minulý rok v ruskej televízii. Dodal k nemu, že cudzinci sa s nami nebudú chcieť podeliť o svoje pokročilé technológie, kým medzi sebou neprestaneme bojovať a znečisťovať prostredie. Vysvetlil ďalej, že existuje asi 80 druhov mimozemšťanov, ale keď sa pohybujú medzi nami, vyzerajú na nerozoznanie od nás.

Exminister súčasne varoval, že mimozemšťania sú znepokojení naším použitím atómovej bomby. Takmer všetci z nich okrem jedného alebo dvoch druhov sú neškodní a nechcú nás zničiť. Naopak, majú záujem nám pomôcť. Doplnil tiež, že za niektoré naše moderné technológie ako mikročip či LED osvetlenie, sú zodpovední práve oni.

Hellyer na záver dodal, že niektorí z cudzincov, konkrétne „vysokí bieli“, pracujú pre americké letectvo v Nevade. Ďalšou známou skupinou  sú „krátki siví“ s veľmi štíhlymi končatinami a veľkými hlavami a treťou sú „severskí blondiaci“. Sám Hellyer sa však podľa vlastného priznania so žiadnym mimozemšťanom nikdy nestretol, bol iba svedkom pozorovania lietajúceho taniera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu