Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šesť tipov na darček ku Dňu matiek

(Zdroj: PR)

Konečne je to tu! Vonku je krásne, slniečko hreje, ľudia sú usmievaví, pri srdci ich hrejú nielen slnečné lúče, ale aj láska. K svojej rodine, kamarátom, manželom či manželkám, deťom a potom tá pravá a nefalšovaná láska k svojej mame.

Mama je predsa tá, ktorá svoje bábätko privedie na svet, ktorá ofukuje boľavé kolienka, plače pri prvých úspechoch či neúspechoch svojich detí, poradí pri rozchode s prvou láskou, čaká do skorých ranných hodín, či sa jej „pubertiaci“ vrátia z nočných žúrov v poriadku, mama je tá, ktorá nepozná piatky a sviatky a robí všetko pre to, aby práve jej deti boli tie najšťastnejšie pod slnkom a mali všetko, po čom zatúžia.

Mama je predsa tá, ktorá nesúdi, odpustí prehrešky, zabudne na hádky a miluje bez výhrad, bez ohľadu na to, či má jej dieťa 5 mesiacov alebo 33 rokov.

 

Dňa 10. 05. si opäť pripomíname Deň matiek, kedy by sme mali dať svojim mamám najavo, ako veľmi si vážime, čo pre nás urobili a stále robia a ako sme radi, že ich máme.

Pre inšpiráciu na darček môžete zavítať aj do predajní dm, kde nájdete širokú ponuku rozličných výrobkov pre každú mamu.

Navyše, v máji teraz získate za 200 bodov skvelú zľavu 20 % na celý váš nákup!

 

A kto to v tento deň nestihne, nevadí. Stále mu zostáva ešte 364 dní, kedy jej svoju lásku môže dokázať. Pretože dať svojej mame najavo, ako ju ľúbime, môžeme bez ohľadu na to, aký deň je v kalendári.

Veď si to predsa zaslúži.

 

Balea Professional šampón pre objem a krásu vlasov, 250 ml, 1,69 € - šampón na vlasy posilní tenké a jemné vlasy, ktorým chýba objem a sila. Ošetrujúce zloženie Vám dodá pocit väčšieho objemu vlasov.Vďaka šampónu budú vlasy pôsobiť silnejšie a objemnejšie.

 

Balea krém na ruky s vôňou kokosového mlieka a pitaye,100 ml, 1,19 € - krém s obsahom pantenolu a olivového oleja pre hodvábne hladkú pokožku dodá pokožke potrebnú hydratáciu.

 

Balea sprchovací gél, 300 ml, 0,99 € - chráni pokožku pred vysušením, s príjemnou vôňou citrónovej trávy. Doprajte svojej pokožke starostlivosť s využitím solí a minerálov z Mŕtveho mora. Zažite skvelé osvieženie a prekrásne ošetrenú pokožku.

 

alverde intenzívny balzam na pery granátové jablko & bambucké maslo, 10 ml, 1,59 € – balzam s obsahom jojobového oleja, oleja z granátového jablka a bambuckým maslom dodá Vašim perám potrebnú hydratáciu.

 

Balea 7-dňová antistresová kúra, 7 x 1 ml, 4,49 € - Vaša pokožka je neustále vystavená rôznym vonkajším vplyvom ako je chlad, vietor, slnko alebo stres. 7-dňový antistresový program Balea pleti prinavráti to, čo potrebuje – upokojenie, hydratáciu a regeneráciu.

ampulka na upokojenie pleti – výťažok zo švédskych brusníc a pantenolu upokojuje vystresovanú pokožku.

ampulka na hydratáciu pleti – výťažok z bazy Vašu pokožku intenzívne hydratuje.

anti-age ampulka – výťažok z ruže a rastlinných polypeptidov pôsobí proti starnutiu, pleť tak získa elasticitu a pružnosť.

 

Balea Beauty Effect telové mlieko s kyselinou hyalurónovou, 200 ml, 2,59 € - telové mlieko sa postará o rovnomernú štruktúru Vašej pleti a zanechá na nej zamatovo jemný pocit.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu