Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Drsná pravda o lovkyniach slávnych: Neuveríte, čo všetko spravia, aby dostali chlapa!

Jesinta spôsob, akým iné ženy balia športovcov rázne odsúdila.
Jesinta spôsob, akým iné ženy balia športovcov rázne odsúdila. (Zdroj: Instagram)

MELBOURNE - Budúca manželka profesionálneho hráča austrálskeho futbalu Buddyho Franklina (28), krásna modelka Jesinta Campbellová (23), svojím svedectvom v austrálskej televízii rozpútala vášnivé diskusie. V relácii diskriminácie na základe pohlavia, znechutila verejnosť opisom reálnych udalostí, ktoré videla v bare.

Relácie autrálskej moderátorky Helen McCabeovej s názvom "The Australian Women´s Weekly" sa okrem Jesinty zúčastnila aj komisárka pre diskrimináciu Elizabeth Brodericková. Rozhovor sa dostal aj k tomu, ako sa mladé fanúšičky správajú k profesionálnym športovcom a k tomu, ako niekedy v snahe získať muža svojich snov strácajú zábrany aj dôstojnosť.

Jesinta práve k tejto téme prispela podľa mnohých divákov minimálne znepokojujúcim spôsobom: "S mojím mužom takú skúsenosť, samozrejme, nemám, je to gentleman, je to muž, ktorý bude mojím manželom. Ale v súvislosti s inými mužmi, som určite videla všeličo - a najšokujúcejšou vecou pre mňa bol spôsob, akým sa mladé ženy alebo ženy vo všeobecnosti správajú v blízkosti športových hviezd."

Mladá modelka následne vyslovila vetu, ktorá sa stala témou číslo jedna nielen v austrálskej spoločnosti: "Videla som v kluboch veci, z ktorých by matky mali husiu kožu. Videla som dievčatá, ako si zdvihli sukne a dali pod ne ruky dotyčného pána, priamo v klube."

Pred takýmto správaním veľa ľudí zatvára oči, Jesinta bola v podstate prvá v tom, že verejne odsúdila triky, akými sa mladé ženy snažia zviesť chlapov. "Dá sa vidieť veľa a je to skoro akoby tie ženy urobili čokoľvek, aby získali slávu za to, že sú s futbalistom. Ako to však môžeme zmeniť?" pýtala sa Jesinta prítomných.

Uvedomelá dáma však jedným dychom dodala, že to nie je iba chyba na strane nežného pohlavia. Na tento problém dlhodobo upozorňuje práve komisárka Brodericková. Podobné správanie sa totiž vedie k sexuálnemu násiliu páchanému práve na ženách, ktoré mužom takýmto spôsobom vysielajú zmiešané signály. Nemusí ísť pritom hneď o znásilnenie, športovci v tomto prípade využijú nátlak svojej "slávy" a ženy si svoje činy ráno vyčítajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu