Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Inštruktorka jogy zvrátila oslavu: Najprv prsia, potom malí chlapci a nakoniec orál!

Lindsey Radomski
Lindsey Radomski (Zdroj: Scottsdale Police Department)

SCOTTSDALE - Bolo to bar micva, ktoré si budú jeho účastníci pamätať zrejme do konca života. Nie však v dobrom. Ceremóniu totiž narušila mladá inštruktorka jogy, ktorá tam začala obťažovať malé deti a jednému chlapcovi dokonca poskytla orálny sex.

Takto sa jedna dospelá žena nespráva. Lindsey Radomski z Arizony bola minulú sobotu pozvaná na židovský rituál bar micva, počas ktorého je chlapec prijatý za plnoprávneho člena náboženskej obce. Jej prítomnosť na oslave ale vyvolala poriadny škandál. Tridsaťdvaročná žena sa totiž strašne opila a odhaľovala sa pred dospelými hosťami.

No krátko nato pritvrdila ešte viac. Zašla k bazénu a začala sa rozprávať so skupinou chlapcov vo veku jedenásť až pätnásť rokov. V nedeľu skoro ráno, keď už väčšina hostí odišla domov, Radomski pozvala chlapcov k sebe do hosťovskej izby, kde im ukázala prsia. Pätnásťročnému tínedžerovi sa potom ponúkla, že mu spraví orál.

Keď sa o tom dozvedeli jeho rodičia, okamžite ženu nahlásili na polícii. Tá Lindsey obvinila zo sexuálneho styku s maloletou osobou, zo sexuálneho zneužívania, exhibicionizmu. "Je to naozaj veľmi zvláštny prípad. Nikdy sme ešte taký neriešili. Máte tu jednu dospelú ženu, ktorá by sa už mala vedieť správať rozumne, a potom mladistvých. Jednoducho sa len bojíme o deti," uviedol seržant Ben Hoster, ktorý prípad vyšetroval. Informovala televízia CBS.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu