Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

David Copperfield prekvapil ďalším trikom: Skončil sa katastrofou na Manhattane!

David Copperfield
David Copperfield (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Mohlo by to vyzerať ako najnovší trik slávneho mága a iluzionistu Davida Copperfielda - z bazéna na najvyššom poschodí jeho domu na Manhattane totiž zmizla voda. Bohužiaľ však išlo len o poruchu čerpadla, kvôli ktorej voda vyplavila nielen Copperfieldov byt, ale aj tridsať poschodí pod ním.

Podľa Copperfieldovho právneho zástupcu Teda Blumberga sa nehoda stala 8. marca; mág v tom čase bavil divákov v Las Vegas, kde má denne dve až tri vystúpenia sedem dní v týždni. Voda presiakla z 57. poschodia zo štvorposchodového bytu patriaciemu slávnemu kúzelníkovi, pokračovala stenami a podlahami do mnohých poschodí pod ním a vyradila z prevádzky aj dva výťahy, dodal Blumberg.

Dom na Manhattane, ktorý kedysi vlastnil následník firmy General Motors, Copperfield kúpil v roku 1997 za 7,4 milióna dolárov . Odvtedy ho postupne premieňa na obriu, presklenú budovu plnú zábavy vrátane starožitných herných automatov, snímačov, stroja, ktorý rozdáva elektrické šoky či ďalšieho, ktorý vie údajne predpovedať budúcnosť. Na poslednom poschodí sa nachádza nekonečný bazén, kde si môže človek zaplávať s unikátnym výhľadom na newyorské štvrte Manhattan, Brooklyn a Queens.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu