Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO vyvolala na internete ošiaľ: Keď si to raz všimnete, budete to vidieť stále!

Natarsha a jej zradný výstrih
Natarsha a jej zradný výstrih (Zdroj: Network Ten)

SYDNEY - Na prvý pohľad celkom obyčajný zelený blejzer, ktorý má oblečený austrálska hlásateľka správ. No napriek tomu na internete vyvolal hotové šialenstvo. Keď sa lepšie prizriete, zistíte, prečo. Ak ani tak nie, napovieme, že to súvisí s mužským pohlavným orgánom.

Natarsha Bellingová hlási správy na austrálskej televízii Network Ten. Tento týždeň sa postarala o poriadny rozruch, nebola si toho vôbec vedomá. Keď uvádzala Eyewitness News, nejaký veľmi pozorný divák si všimol, že výstrih na jej sačku pripomína penis, hneď si to odfotil a snímku zverejnil na internete s komentárom "Ak si to raz všimnete, budete to tam vidieť stále".

FOTO vyvolala na internete
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Network Ten)

Fotka okamžite vyvolala obrovskú senzáciu, zrejme preto, že na prvý pohľad si si len málokto všimne, čo je na nej také zvláštne. "Áno, už to vidím, je to úplne jasné," okomentovala fotografiu Sarah Herbertová. "Nechápal som, čo sa deje, ale už som v obraze," napísal zas Adam Baldwin. "Asi som už dospel, lebo pred piatimi rokmi by som si to všimol hneď. Teraz mi to chvíľu trvalo," dodal ďalší.

Tmavovlasá Natarsha celkom nechápe, prečo sú ľudia touto fotkou tak veľmi fascinovaní. V utorok sa jej zastala kolegyňa zo Spojených štátov, reportérka Dion Limová. "Preboha ľudia, vidíte aj to, čo tam nie je," napísala na Twitter.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu