Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tínedžer (15) sa priznal otcovi s citlivým tajomstvom: Horšie než smrť, chce sa mi zvracať!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Tumblr, thinkstock.com)

VANCOUVER - Pätnásťročný chlapec z Kanady sa nedávno priznal rodičom, že je gej. A zrejme to už aj oľutoval. Jeho otec totiž zareagoval najhoršie, ako mohol. Povedal, že toto odhalenie je pre neho horšie než smrť, a že sa mu chce z toho zvracať.

Tyler dlho váhal, či sa má svojej rodine priznať s tým, že je homosexuáne orientovaný. Nakoniec sa rozhodol, že vyjde s pravdou von. Najprv prehovoril k sestrám, ktoré mu ihneď prejavili podporu. Potom zašiel za matkou. Tá po počiatočnom šoku zareagovala rovnako a synovi povedala, že stojí pri ňom.

No úplne inak to už bolo s otcom. Keď mu tínedžer prezradil svoje tajomstvo, ostal ako obarený a netajil obrovské sklamanie. A tu je celá jeho reakcia, ktorú zverejnil na Tylerovom facebookovom profile:

Tínedžer (15) sa priznal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tumblr, thinkstock.com)

"Staráme sa o teba, odkedy si bol bábätko. Milovali sme ťa, opatrovali, keď si bol chorý. Stáli sme pri tebe vo dne v noci, celých pätnásť rokov. A toto sme dostali na oplátku - hanbu. Keby si neodmietol Boha a jeho učenie, mohol si mal dosť sily na to, aby si odolal tomuto zlu a spodine. Vymaž svoj odkaz zo sociálnych sietí. Strápnil si pred všetkými ľuďmi, ktorých poznám. Chce sa mi zvracať. Čokoľvek robíš, má to vplyv aj na mňa. Ľudia sa mi kvôli tebe budú posmievať, urážať ma, až sa nakoniec možno zo mňa stane kriminálnik. Mám už dosť týchto sra*iek. Snažíš sa ma zruinovať. Toto je horšie ako smrť."

Tyler portálu Huffington Post povedal, že k otcovi necíti nenávisť Dúfa, že sa zmení, nech už by to trvalo akokoľvek dlho. "Všetko, čo chcem je, aby ma akceptoval. Nechcem nič viac, len to, aby tu pre mňa bol," povedal tínedžer, ktorý momentálne býva u svojej tety.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu