Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najznámejší český moderátor Moravec sa priznal v priamom prenose: Homosexuáli sa radujú!

(Zdroj: česká televize)

PRAHA - Témy LGBT komunity sa očividne stále pretriasajú aj v českej spoločnosti. Sociálne siete zasiahla teória o známom a obľúbenom moderátorovi Václavovi Moravcovi (40), ktorý v priamom prenose Českej televízie povedal jednu zaujímavú vetu. Pri odovzdávaní filmových cien sa celý kontext tejto vety niesol v duchu možného priznania k homosexualite.

V gej komunite zarezonoval okamih, kedy mal z politických relácií známy moderátor vymenovať partnerov programu. Inak väčšinou nudná časť o sponzoroch sa ale razom stala najzaujímavejšou časťou celého jeho vystúpenia. „Poznamenal som si tu heslo predstaviť partnerov. Neviem ako vy, ja jedného mám, ale dnešná doba si žiada partnerov viac,“ vyhlásil Moravec.

Dvojzmyselná veta spôsobila v LGBT komunite rozruch, na twitteri sa hneď objavilo niekoľko postov od pre spoločnosť známych gejov v duchu „konečne“. Predsa len, ak sa populárna postava verejne prizná ku svojej sexuálnej orientácii, vždy to prináša vlnu emócií. Samotný Moravec však tieto predsa len nepotvrdené dohady ešte nekomentoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu