Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Smrť v žilinskom nákupnom centre: Tragicky zahynul len 3-ročný chlapček z Oravy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

ŽILINA – V jednom zo žilinských nákupných centier utrpel dnes krátko popoludní smrteľné zranenie trojročný chlapec z Oravy. Informoval o tom Miroslav Chmelár zo spoločnosti Baumax s tým, že príčiny nešťastnej udalosti sú predmetom policajného aj interného vyšetrovania.

„Naši zamestnanci poskytli zranenému chlapcovi prvú pomoc a privolali záchranárov. Žiaľ, po prevoze do nemocnice podľahol zraneniam. Miesto tragédie sme uzavreli a naša spoločnosť poskytne polícii maximálnu súčinnosť pri vyšetrovaní tohto nešťastia,“ uistil Chmelár a vyjadril sústrasť pozostalým.

Príčiny nešťastia sú predmetom nielen policajného, ale aj interného vyšetrovania. Uviedol to v oficiálnom stanovisku spoločnosti BauMax SR Miroslav Chmelár z firmy. "Ihneď po nešťastí poskytli naši zamestnanci chlapcovi prvú pomoc a privolali políciu i záchrannú službu," informoval s tým, že miesto nešťastia následne uzavreli. V mene spoločnosti vyjadril rodine hlbokú ľútosť a sústrasť. Zároveň prisľúbil, že firma poskytne polícii maximálnu súčinnosť pri vyšetrení nešťastia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu