Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ohurujúci dôkaz života na inej planéte na FOTO: Mimozemšťania chcú kolonizovať našu Zem!

Kovová guľa bola naplnená životom!
Kovová guľa bola naplnená životom!

SHEFFIELD – Tajomná kovová guľa z vesmíru, ktorá dopadla na Zem, môže dokazovať, že život na našu planétu priniesli mimozemšťania a pozorujú nás!

Prieskumné balóny, ktoré výskumníci vyslali do stratosféry, sa na Zem vrátili s podivným objektom - nie je hrubší ako ľudský vlas a obsahuje lepkavú biologickú látku!

Mikroskopická kovová častica z vesmíru by mohla dokazovať, že o nás cudzinci z vesmíru vedia. Profesor Milton Wainwright z astronomického strediska na Sheffieldskej univerzite povedal, že objekt je z titánu a vanádu a vyteká z neho akási lepkavá látka. Vedci si myslia, že objekt by mohol obsahovať genetický materiál, ktorým sa inteligentné bytosti z iných planét snažia šíriť cudzí život aj na našej planéte.

„Je to guľa o šírke ľudského vlasu, ktorá obsahuje vlákna života,“ povedal Wainwright pre Daily Express. „Boli sme ohromení, keď röntgenová analýza ukázala, že guľa je tvorená prevažne titánom s prímesou vanádu. Jedna z našich teórií je, že bola poslaná na Zem neznámou civilizáciou v snahe naočkovať planétu životom,“

Guľu prirovnávajú k meteoritu

Tento kúsok „panspermie“ pristál na jednom zo vzorkovacích balónov vo výške 27 kilometrov nad Zemou po dlhom páde, čím ho vedci prirovnávajú k meteoritu bombardujúcemu Zem. „Zdá sa, že niečo podobné nebolo nikdy doteraz na Zemi nájdené. V tejto chvíli môžeme takmer s určitosťou povedať, že život, ktorý obsahuje titánová guľa, pochádza s vesmíru, možno z kométy,“ povedal profesor.

NASA aktuálne posiela do stratosféry ďalší balón s cieľom hľadať život. „Dúfajme, že budú mať rovnaké výsledky ako my,“ uviedol astronóm. Ak časticu na Zem poslali inteligentné mimozemské bytosti, znamená to, že evidujú život na našej planéte, uvádza Mirror.

Na základe spomínaného objavu sa japonskí a britskí vedci rozhodli skúmať tajomnú panspermiu, aby dokázali, že život na našej planéte má mimozemský pôvod. Na Zem podľa profesora neustále dopadajú častice nesúce cudzí biologický materiál. „Dôkaz, že Zem je v neustálom procese výmeny hmoty so širším vesmírom, by mohol zmeniť vnímanie našej identity, ale aj evolúcie a prežitia,“ poznamenal Milton Wainwright.

Ohurujúci dôkaz života na
Zobraziť galériu (1)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu